Rezistenta (2014 Romanian/English Edition)

Disponibil la comanda

69 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Romana
Numar minim de jucatori5
Numar maxim de jucatori10
Durata (minute)30
Dependent lingvisticMajor
MecaniciActiuni simultane
Aliante
Votare
TematicaCacealma
Deductie
Joc de carti
Mafia
S.F.
Anul Publicarii2009
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Indie Boards and Cards
  • Pret final(excluzand transportul)

Imperiul trebuie să cadă. Misiunea noastră trebuie să aibă succes. Distrugând bazele cheie, vom distruge forța imperiului și vom elibera oamenii. Totuși spioni s-au infiltrat printre noi pregătiți de sabotaj. Trebuie să îi demascăm pentru că în 5 nopți încercăm să schimbăm totul sau să murim. Noi suntem Rezistenţa.

The Resistance este un joc de petrecere, de deducție socială. Făcut pentru un număr de jucători între 5-10, durează 30 de minute și jucătorii nu sunt eliminați pe parcurs. Este inspirat din jocurile Mafia/Werewolves și totuși este unic prin mecanicile sale de bază ce cresc resursele informaționale, intensifică interacțiunea între jucători și scoate eliminarea jucătorilor.

Jucătorii sunt fie de partea Rezistenței fie de partea Imperiului. Pentru 3-5 runde trebuie să depindă unii de alții pentru a efectua misiuni împotriva imperiului. În același timp trebuie să deducă identitățile celorlalți jucători și să le câștige încrederea.
Fiecare rundă începe cu discuții. Când sunt pregătiți, Conducătorul alege un anumit număr de jucători (chiar și pe el) ce vor plecă în misiune.
Toți votează dacă sunt de acord. Dacă se trece de fază această, jucătorii trimiși în misiune aleg dacă să susțină sau să saboteze misiunea.
Bazat pe rezultate, misiunea fie reușește fie nu. Când o echipă câștigă 3 misiuni câștigă jocul.

Premii:
2010 Golden Geek Best Party Board Game Nominee
2010 Golden Geek Best Print & Play Board Game Nominee
2011 Japan Boardgame Prize Voters' Selection Nominee


Comentarii curente: 2