Flash Point: Fire Rescue 2nd Edition

Numar produse:

179 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)45
Dependent lingvisticMinor
TematicaAventura
MecaniciCooperativ
Miscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
Ridica si livreaza
Simulare
Sistem bazat pe puncte de actiuni
Zaruri
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Indie Boards and Cards
  • Pret final(excluzand transportul)

Sună telefonul... 911, care este urgența? La celălalt capăt este un răspuns panicat: „Foc!” Peste câteva momente vă puneți costumele de protecție care vă vor ține în viață, vă strângeți echipamentul și o luați spre scena incendiului infernal. Echipa are doar câteva secunde să evalueze situația și să vină cu un plan de atac – apoi săriți în acțiune ca niște profesioniști antrenați ce sunteți. Trebuie să îți confrunți fricile, să nu te dai niciodată bătut și mai presus de toate să lucrați în echipă pentru că focul mistuie, clădirea stă să se dărâme și viețile sunt în pericol.

Trebuie să reușești. Cu toții sunteți bărbații și femeile curajoase ale salvării de la incendiu; oamenii depind de tine. Asta e ceea ce faci zilnic.
Flash Point: Fire Rescue este un joc cooperativ despre incendii.

Sunt 2 versiuni ale jocului în Flash Point, unul de bază și altul expert. În ambele variante, jucătorii încearcă să salveze de la 7 la 10 victime dintr-o clădire ce arde. Cum jucătorii încearcă să salveze victimele, focul se extinde la alte părți ale clădirii, cauzând stricăciuni structurale și ajungând probabil să blocheze căi din clădire. În fiecare tur un jucător poate să consume puncte de acțiune pentru a încerca să stingă focurile, să se miște prin clădire și să scoată victimele sau să facă numeroase acțiuni speciale cum ar fi mutarea vehiculelor de urgență. Dacă 4 victime pier în incendiu sau clădirea se dărâmă din cauza prea multor stricăciuni structurale, jucătorii pierd. Dacă nu, jucătorii câștigă instantaneu când salvează cea de-a 7-a victimă.

Varianta expert inclusă în joc adaugă elemente tematice cum ar fi scurtcircuitele, materiale combustibile, setup aleatoriu și dificultăți variabile de la novice la eroic. Jocul include o tablă de joc dublă cu două planuri de clădire, fiind disponibile mai multe hărți din extensii.

Premii și nominalizări:
2012 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2012 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
2012 Hra roku Nominee
2013 Nederlandse Spellenprijs Best Family Game Nominee
2014 Juego del Año Finalist


Comentarii curente: 1