Politica de Confidentialitate

Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate, pentru a înțelege cum folosim informațiile pe care ni le oferiți.

În www.regatuljocurilor.ro, confidențialitatea dumneavoastră este prioritatea noastră. Suntem dispuși să va protejam confidențialitatea în orice situație posibilă. Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră atunci când deveniți membru sunt utilizate pentru comenzile dumneavoastră și pentru a avea o experiență personalizată pe site-ul nostru.

Cum folosim informațiile pe care le colectam?

Când deveniți un membru al www.regatuljocurilor.ro sunteți rugați să completați un formular cu numele, adresa, email-ul dumneavoastră precum și informații demografice (vârsta, ziua de naștere). www.regatuljocurilor.ro NU va face cunoscute aceste informații către terțe părți.

Datele colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri:
- Livrarea/facturarea comenzilor.
- Pentru rezolvarea situațiilor neprevazute cu produsele achiziționate (returnari, produse cu probleme)
- Pentru a asigura accesul la anumite secțiuni ale site-ului ce nu pot fi accesate de vizitatori.
- Informarea periodica a clienților cu aprobarea prealabilă
- Acordarea cupoanelor cadou, cupoanelor de reducere sau trimiterea altor mesaje speciale.
Informațiile demografice sunt utilizate în scop de securitate, pentru a ne asigura ca sunteți cine pretindeți ca sunteți.

Spune unui prieten.

Daca alegeți să faceți o referire unui prieten despre site-ul nostru, vom avea nevoie de adresa de email și numele acestuia. Acesta va primi o invitație din partea noastră sa ne viziteze. Informația despre acesta nu este stocată și este doar folosită pentru a trimite această invitație.

Utilizarea Log-urilor

Cand vizitezi magazinul nostru, automat vom verifica IP-ul, tipul de browser și ora accesarii. Utilizăm informația aceasta pentru a face evaluări ale performanței site-ului, pentru a vedea de unde provin vizitatorii noștrii și ținem cont de paginile accesate de aceștia. Facem acest lucru pentru a vedea care conținut al magazinului nostru este pe placul clienților și care nu.

Securitatea

www.regatuljocurilor.ro pune un accent mare pe securitatea informațiilor personale ale clienților și protejarea acestora. Accesul la informațiile personale este accesibil doar administratorilor firmei și sunt protejate inclusiv prin criptarea datelor. Securitatea site-ului nostre este revizuită lunar.

Actualizarea datelor dumneavoastra

După ce ați devenit membru al www.regatuljocurilor.ro puteți să corectați/actualizați informațiile personale din secțiunea Contul Meu. Aceste modificări vor fi actualizate instant în baza noastră de date. Daca doriți să renunțați la cont atunci trebuie să ne contactați în secțiunea Contact sau să ne apelați telefonic.

Link-uri catre alte site-uri.

Acest site conține link-uri catre alte site-uri. Tineți cont că odata accesat alt site, ați părăsit www.regatuljocurilor.ro. Aceste site-uri pot cere informații despre dumneavoastră și vă încurajăm să citiți politicile lor de confidențialitate deoarece pot fi diferite de ale noastre.

Comunicare

Din când în când veți primi mesaje din partea noastra despre disponibilitatea produselor sau oferte speciale. În plus, veți fi contactați dacă 1) ne contactați pentru un motiv particular, 2) pentru primirea comenzilor, sau 3) suntem nevoiți să vă contactam cu scopuri administrative cum ar fi caștigarea unui concurs. Daca alegeți să vă abonați la Newsletter, acestea vor conține materiale promoționale din www.regatuljocurilor.ro .

Suplimentare

Se poate suplimenta sau corecta informația despre adresa cu coduri poștale pentru a ne asigura ca veți primi comenzile și să ne scădem costurile asociate.

Feedback-ul este totdeauna dorit

Primim cu cea mai mare placere comentariile și intrebările dumneavoastra legate de politica de confidențialitate sau orice nelamurire ați avea.

Inapoi