Adauga in cos
Scrie Comentariu

Alhambra(2012 Multilingual Edition)
[Jocul de baza]

134 RON

In Alhambra ajungi sa iti construiesti un palat in stil maur. Dovedeste ca ai cel mai valoros palat si vei iesi castigator! Ca in orice palat, turnurile sunt valoroase. De aici arcasii pot sa pazeasca cel mai bine stapanii. Asa ca sa va asteptati sa fie o batalie pe cinste pe turnuri. Pentru a-ti cladi palatal vei cumpara diverse constructii : turnuri, gradini, pavilioane, arcade s.a.m.d.
Pentru a cumpara o astfel de constructie trebuie sa ai cel putin costul ei sau mai mult. Cel mai bine este sa platesti EXACT suma constructiei, deoarce primeste o alta actiune bonus. Iar daca reusesti sa mai cumperi o alta constructie tot cu suma fixa …. O alta actiune gratis. De aceea o parte din jucatori aduna bani (care sunt de 4 tipuri diferite) pentru a porni intr-o frenezie de cumparaturi, de parca ar scapa la Milano, in plin sezon de reduceri!
Pe parcursul jocului sunt 3 momente in care se scoreaza: 2 in timpul jocului si o data la final.
In aceasta etapa se vor aloca puncte pentru cei care au majoritatea pentru fiecare tip de constructie. Intotdeauna trebuie sa fii atent la ce fel de constructii au adversarii pentru a determina ce iti poate aduce in avantaj. De asemenea, nu poti cumpara orice constructive si sa o adaugi la nimereala in palat, trebuie sa tii cont de ziduri.
O experienta foarte frumoasa, uneori frustranta cand ti se ia de sub nas ultima gradina de care aveai nevoie sa iti inchizi palatatul … dar, asa sunt competitiile.
Data: 20/11/2017 de Adrian - Marius Monea