Kendama Play Pro II K red

Numar produse:

95 RON  86 RON
Economisesti: 9 RON 

In stoc

  • Model: Kendama
  • Pret final(excluzand transportul)

Testează-ti indemanarea cu Kendama, un joc placut, inovator, foarte bun pentru antrenarea mintii si a trupului la orice varsta!
Acest joc provine din cultura japoneza, fiind practicat inca din vremuri indepartate. Insa, chiar si in zilele noastre, apetitul jucatorilor atinge cote maxime. La inceput, oamenii se jucau pentru placerea lor, insa in timp s-a ajuns sa se organizee adevarate competitii!
Jucaria este compusa dintr-o minge, varful lemnului care intra in minge, o cupa mare, una mica si una mijlocie (aceasta a fost adaugata in vremurile noastre, pentru a spori gradul de dificultate al jocului).
Specificul jocurilor din cultura asiatica este sa solicite intelectul. Cu Kendama obtii chiar mai mult: un spectacol cu miscari de efect, savuroase pentru cei care pot sa aprecieaza arta minimalista a divertismentului inteligent.
Jocul poate parea simplu, insa in realitate este nevoie de exercitiu si coordonare perfecta. Se folosesc nu numai mainile, ci intregul corp pentru a putea duce la capat sincronizarea cu jucaria.
Fabricat din lemn din Austria si vopsit cu culori care rezista foarte bine dupa multe ore de practica.


Comentarii curente: 1