Avion de stingere a incendiilor - LEGO Technic - 42040

Disponibil la comanda

239 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: 42040
  • Produs de: LEGO®
  • Pret final(excluzand transportul)

Avion de stingere a incendiilor - LEGO Technic - 42040

Ia-ţi zborul pentru aventuri aeriene de stingere a incendiilor cu formidabilul Avion de stingere a incendiilor 2-în-1 LEGO® Technic! Acest model impresionant este plin de detalii și caracteristici autentice, inclusiv un motor detaliat cu 2 cilindri, elevatoare și eleroane comandate de joystick și pontoane mari. Privește cum prind viață elicea cu 3 pale și pistoanele motorului în timp ce manevrezi puternica aeronavă în poziția de decolare, apoi te înalți peste suprafața oceanului avântându-te spre cer. Când ajungi la incendiu, activează funcția super de lansare a apei pentru a elibera cuburile de apă și a stinge flăcările. Este exact ca în realitate! Vine cu o remarcabilă schemă de culori roșu și alb și o selecție de autocolante grozave.

Când ai terminat lupta cu incendiile, reconstruiește Avionul de stingere a incendiilor într-un avion cu reacție de mare viteză.

- Include elice ce se roteste, motor detaliat cu 2 cilindre si pistoane mobile, functie de lansare a apei, ekevatoare si eleroane
- Elevatoarele si eleroanele sunt comandate de joystick
- Model 2 in 1: se recomstruieste intr-un Avion cu reactie


Numar de piese: 578
Varsta recomandata: 9-16 ani