Baba Yaga

Numar produse:

119 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)20
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciActiuni simultane
Memorare
TematicaBazat pe o carte
Dexteritate
Joc de petrecere
Joc pentru copii
Timp real
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata6+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Iello
  • Pret final(excluzand transportul)

Multe povești slave vorbesc despre Baba Yaga, o vrăjitoare căpcăună care trăiește într-o casă cu picioare de găină. Din fericire pentru ei, copiii găsesc mereu aliați neașteptați și reușesc să scape de ea. Te vei dovedi și tu la fel de norocos?

În Baba Yaga, trebuie să scapi din ghearele hidoasei Baba Yaga. Pentru asta însă, va trebui să colecționezi ingrediente pentru 3 cărți de vrăji și pentru a face asta, trebuie să cauți prin pădure în timp ce Baba Yaga te caută.

Pentru a începe jocul, pune 9 plăcuțe Baba Yaga în formă de cruce pentru a forma o pistă, apoi pune cele 16 jetoane de ingrediente cu fața în jos, cu 4 jetoane în fiecare secțiune a crucii. Fiecare jucător începe cu 3 cărți de vrăji care trebuie să rămână ascunse. Într-un tur, jucătorul activ arată fața primei lui cărți de vrăji care indică 4 ingrediente, apoi începe să caute aceste ingrediente în pădure, întorcând plăcuțele una câte una cu o singură mână și ascunzându-le pe cele de care nu are nevoie. În acest timp, ceilalți mută pe rând figurina cu Baba Yaga pas cu pas de-a lungul unei cărări a pistei, apoi înapoi. Dacă Baba Yaga completează un circuit înaine ca jucătorul să găsească ingredientele, el trebuie să își pună cartea de vrăji la fundul pachetului; dacă găsește însă ingredientele, va putea să facă vraja de pe carte, lungind sau scurtând pista, schimbând locul ingredientelor, având data viitoare nevoie de mai puține ingrediente sau forțând un jucător să joace dintr-o poziție ciudată și așa mai departe. Primul jucător care termină 3 vrăji este câștigătorul.

Baba Yaga include variante pentru jucătorii mai tineri, jucători experimentați și pentru cei care vor să vadă casa cu picioare de găină în continuă mișcare. Într-un joc de 2 jucători, singurul oponent face toate mișcările lui Baba Yaga, dar trebuie să schimbe mâinile la fiecare mutare, ținând mâna inactivă pe cap.