Jurassik

Disponibil la comanda

54 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaFranceza
Germana
Italiana
Spaniola
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)15
Dependent lingvisticIndependent
TematicaDinozauri
Joc de carti
Joc pentru copii
MecaniciRealizare colectii
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata5+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Ilopeli
  • Pret final(excluzand transportul)

În Jurassik, jucătorii sunt paleontologi puși pe săpat după oase de dinozauri. În mod ideal, vei vrea să colecționezi oase din același tip de dinozaur pentru a asambla un schele complet!

La începutul jocului cele 32 de cărți cu dinozauri (câte 4 pentru fiecare 8 dinozauri) sunt amestecațe cu o carte de „început de excavație” și 15 cărți de acțiune alese aletoriu dintr-un total de 22. Un jucător le amestecă, le pune într-un dreptunghi de 6x8 și apoi îndepărtează cartea de început de excavare pentru a arăta de unde începe săpatul.

Într-un tur, un jucător arată orice carte care are cel putin un colț adiacent suprafeței de săpat. Cărțile cu dinozauri și de acțiune au un spate diferit, așa că jucătorul știe ce tip de carte va trage, dar nu și exact care. Dacă trage o carte cu dinozaur, o va juca pe față în fața lui. Dacă trage o carte de acțiune, va putea să mai ia un tur, să fure de la un alt jucător sau să forțeze un schimb de oase; dacă un jucător are 4 cărți din același dinozaur, el le grupează într-un set. Acestea nu pot fi furate sau pierdute.

Jocul se termină cînd ultima carte cu dinozauri este luată. Jucătorii scorează 1, 3, 6 sau 10 puncte pentru un set de 1-4 cărți de dinozaur de același tip, iar jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.

Premii și nominalizări
2011 Le Lys Enfant Finalist


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...