Click Clack Lumberjack

Numar produse:

119 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori7
Durata (minute)10
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciAruncare obiecte
TematicaDexteritate
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata5+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Mayday Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Există 2 versiuni foarte diferite de Toc Toc Woodman și o a-3a ediție numită Clik Clak Lumberjack care face adăugiri minore celei de-a 2a ediții de Toc Toc Woodman. În fiecare versiune obiectul jocului se învârte în jurul folosirii unei securi de plastic pentru a lovi un copac făcut din segmente individuale plate fără a le determina să cadă din copac în prima versiune sau pentru a dârâma bucați de scoarță ân versiunile ulterioare.

Tok Tok Woodman, Prima ediție

Un joc foarte simlu de dexteritate cu 12 discuri mari de lemn, o secure de lemn și un zar. Discurile sunt așezate precum un turn. Turul unui jucător constă în aruncarea cu zarul iar apoi lovind turnul cu securea. De exemplu, dacă dai un 5, trebuie să lovești cel de-al 5-lea disc de 5 ori cu securea. Jucătorul care cauzează dărâmarea turnului pierde.

Toc Toc Woodman, ediția a II-a

Un joc de dexteritate în care 9 segmente de plastic ale unui copac sunt puse una peste alta. Fiecare segment din copac are 4 secțiuni de scoarță în jurul său. Pe turul lor, un jucător primește 2 lovituri de dat cu securea pentru a încerca să doboare piesele de scoarță de pe segmentele de copac pentru 1 punct fiecare. Dar ai grijă, dacă cade un segment, asta înseamnă minus 5 puncte! Un joc unic de dexteritate.

Clik Clak Lumberjack, prima ediție

Foarte similar cu Toc Toc Woodman, ediția a II-a, dar adaugă câteva abțibilduri opționale pe cae le poți aplica pe bucățile de scoarță pentru a adăuga diferite reguli pentru muncă. Vine de asemenea într-un ambalaj mai mic și mai portabil, cu un preț mai mic.