Corporate America Gilded Edition

Disponibil la comanda

229 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)120
Dependent lingvisticMinor
TematicaComic
Economic
Politica
MecaniciLicitatie
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Nothing Sacred Games
  • Pret final(excluzand transportul)

More hilarious and relevant than ever before, this Gilded Edition of Corporate America includes streamlined rules, great art, and the most up-to-date jokes, while giving players its unique negotiation gameplay.

Corporate America este un joc de satiră politică despre influențele corporatiste în guvern. În acest joc, jucătorii preiau rolul de corporații care manipulează populația, guvernul și chiar alte corporații pentru a-și maximiza profiturile. Jucătorii trebuie să își țină banii în secret până la sfârșitul jocului când jucătorul cu cei mai mulți bani câștigă. Fiecare tur de joc progresează în 4 faze:
• În Faza Wall Street, jucătorii încep afacerile (ca Trius și Oggle Search) care fac parte din diverse ramuri industriale (ca transport, lux și tehnologie).
• În faza Main Street, jucătorii acționează în tururi pentur a juca cărți de consumatori care determină ce firme fac bani. Jucătorii pot manipula populația și se pot mitui unul pe celălalt pentru a se asigura că produsele firmei lor sunt consumate.
• În faza Campaign Trail, un număr de chestiuni legate de alegeri sunt dezvăluite, iar jucătorii au șansa de a candida pentru Președinție. După ce jucătorii aleg, ei licitează în secret pentru a determina cine este următorul președinte. După 3 runde de licitații, cel care a strâns cei mai mulți bani în campanie câștigă alegerile.
• În faza Capitol Hill, noul președinte este răsplătit cu o carte de Privilegii Executive care îi acordă o putere specială și poate apoi să emită legislații pentru a influența firmele și regulile jocului. Președintele își poate ține promisiunile din campanie sau poate să le încalce pa față pentru câștiguri personale!
• Jocul se termină după un anumit număr de tururi. Cine are cei mai mulți bani la final câștigă jocul!