Gambit 7

Disponibil la comanda

119 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori24
Durata (minute)15
Dependent lingvisticMajor
TematicaJoc de petrecere
Trivia
MecaniciPariat
Anul Publicarii2009
Varsta minima recomandata7+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Days of Wonder
  • Pret final(excluzand transportul)

Gambit 7 a fost separat de jocul Wits & Wagers din cauza diferențelor de reguli la cererea designer-ului și editorului.

Gambit 7 este un nou tip de joc cu întrebări – nu trebuie să știi răspunsul pentru a câștiga! În Gambit 7 toți jucătorii își scriu simultan răspunsurile lor la aceași întrebare și le pun cu fața în sus pe Tabla de Pariuri. Toate întrebările au un răspuns numeric, așa că până și jucătorii care nu știu multe despre subiect pot să ghicească!

Jucătorii au apoi un timp limitat în care pot fie să parieze pe răspunsul propriu sau pe răspunsul altcuiva. Răspunsul câștigător este cel care este cel mai aproape de cel corect, dar nu mai mult! Jucătorii primesc puncte fie pentru găsirea răspunsului corect, fie prin parierea pe jucătorul care o face. Cel cu cele mai multe puncte după 7 runde este câștigătorul!

Categoriile de pariuri includ: Afaceri și economie, Arte și Literatură, Geografie și Natură, Istorie și Guvern, Cultură populară, Științe, Sport și Timp liber și Categoria imprevizibilă. Setul de întrebări a fost făcut în așa fel încât să fie cultural apropiat de fiecare versiune de limbă.

Jocul Gambit 7 poate fi jucat începând cu 3 jucători, așa că experiența va fi cu atât mai veselă și amuzantă cu cât mai mulț prieteni și membri de familie reușești să aduni! Cu mai mult de 7 jucători, poți împărți lumea în echipe de 2 sau 3 jucători care lucrează împreună pentru a răspunde la întrebări și pentru a decide cum să parieze.

Premii și nominalizări:
2009 Golden Geek Best Party Board Game Nominee


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...