Gloom Second Editon

Numar produse:

119 RON
In stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMajor
MecaniciManagement de carti de joc
Povestire
TematicaComic
Joc de carti
Anul Publicarii2014
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Atlas Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Aceasta este ediția a doua a popularului joc Gloom.

Această ediție aduce îmbunătățiri minore asupra jocului și asupra cărților cum ar fi sincornizarea anumitor evenimente. Deasemenea au fost adăugate cărți noi de referință. Cărțile din cele două ediții sunt 100% compatibile între ele.

Lumea Gloom este un loc trist și întunecat. Cerul este gri, ceaiul este rece și o nouă tragedie așteaptă după fiecare colț. Datorii, boli, dureri de inimă și haite de șoareci turbați, mâncători de carne – tocmai când se crede că lucrurile nu pot să se mai înrăutățească, o fac. Dar unii spun că recompensa din viața de apoi este bazată pe suferințele îndurate de-a lungul vieții. Dacă este așa, atunci s-ar putea să mai existe speranță – dacă nu în lumea aceasta, atunci în pacea ce urmează după ea.

În jocul de cărți Gloom, preiei controlul soartei unei familii excentrice de inadaptați și mizantropi. Scopul jocului e trist, dar simplu: vrei ca personajele tale să sufere cele mai mari tragedii posibile înainte să treacă în bine-meritatul răgaz al morții. O să joci ghinioane oribile, precum Urmărit de Pudeli sau Batjocorit de Pitici pe propriile tale personaje pentru a le scădea scorul Părerii lor de sine, în timp ce vei încerca să înveselești personajele oponenților prin căsătorii și alte evenimente fericite care acumulează puncte pozitive. Jucătorul cu cea mai mică Valoare de Familie câștigă.

Printate pe cărți de plastic transparent, Gloom are un design inovativ realizat de către autorul cunoscut de RPG-uri, Keith Baker. Multiple cărți modificatoare pot fi jucate peste aceași carte de personaj; devreme ce cărțile sunt transparente, elemente de la cărțile modificatoare jucate anterior vor fi vizibile sau acoperite de către cele jucate peste ele. Îți vei da seama imediat și ușor de valoarea fiecărui personaj, indiferent de câți modificatori are. Trebuie să vezi jocul ca să crezi!

Fiecare dintre extensiile jocului Gloom mai adaugă un jucător, așadar, cu toate cele 3, ar fi posibil ca jocul să fie jucat de către 7 jucători.

Premii și nominalizări:
2006 Games 100 Family Card Game Nominee.
2005 Origins Awards Winner, Traditional Card Game of the Year.


Comentarii curente: 1