Jungle Speed Deluxe

Disponibil la comanda

149 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza(printat)
Franceza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)15
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciRecunoastere sabloane
TematicaDexteritate
Joc de carti
Anul Publicarii2008
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Asmodee
  • Pret final(excluzand transportul)
Descarca regulament:Engleza

Jungle Speed Deluxe conţine cărţile din Jungle Speed pi Jungle Speed: The Extreme Expansion plus 40 de cărţi noi (200 în total) cu un Totem de lemn toate într-o cutie metalica.

Regulile sunt aceleaşi ca şi in jopcul de bază:
În Jungle Speed trebuie să te bazezi pe spiritul tău de observație și pe reflexe rapide.
Ai nevoie de o mână sigură care poate fi greu de controlat în timpul perioadelor de râs maniacal. Totemul de lemn stă în mijlocul mesei așteptând că jucătorul cu reflexele cele mai rapide să îl fure de pe masă și să câștige jocul.

Fiecare jucător primește o serie de cărți. Pentru a câștiga trebuie să fii primul care scăpa de toate cărțile. La fiecare tură, fiecare jucător arată o carte din teancul propriu şi o pune cu faţa în sus. Dacă 2 cărți sunt identice acei jucători trebuie să se lupte pentru Totem. Cel care fură Totemul va da jucătorului care a pierdut cărțile sale decartate până atunci.

Pentru a adauga dificultate anumite cărți sunt aproape identice ceea ce poate păcăli un jucător nefericit să apuce Totemul din greșeală ceea ce e o eroare gravă. Alte cărți forțează jucătorii să apuce totemul deodată, să schimbe tipul de joc sau să mai adauge dificultate.


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...