Panic on Wall Street!

Disponibil la comanda

129 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori11
Durata (minute)30
Dependent lingvisticIndependent
TematicaEconomic
Negociere
Timp real
MecaniciEliminarea jucătorilor
Licitatie
Speculare de piata
Zaruri
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Asmodee
  • Pret final(excluzand transportul)

În Panic on Wall Street! iei rolul unui capitalist fără scrupule liber să îți întreci competitorii și să-ți câștigi locul de mare industrialist.

Jucătorii sunt împărțiți în maangeri și investitori. Scopul tău este de a câștiga mai mulți bani decît oricare alt manager (dacă ești manager) sau investitor (dacă ești investitor) până la finalul celei de-a 5-a runde.

În fiecare rundă managerii și investitorii negociază unul cu celălalt într-o discuție gălăgioasă de 2 minute pentru a seta un preț de achiziție pentru acțiuni la companiile managerilor. Investitorii colectează apoi venitul din acțiunile pe care le-au cumpărat, dar nu până când o aruncare de zaruri (uneori drastică) aduce schimbări economiei cu consecințe majore pentru foaia de raport a fiecărui jucător. Managerii colectează ceea ce au investitorii de datorat lor, plătesc taxe pentru fiecare din companiile lor și cumpără noi companii la licitație.

După 5 runde de joc (5 luni), managerul și investitorul care au acumulat cei mai mulți bani sunt ambii declarați câștigători.
Panic on Wall Street! este noua ediție a jocului Masters of Commerce.

Premii și nominalizări:
2013 BoardGamer.ru (Russia) Recommendation
2013 Jeu de l'Année LIDJA (France)