Rory's Story Cubes

Numar produse:

44 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaSpaniola
Franceza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori12
Durata (minute)20
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciCooperativ
Povestire
Recunoastere sabloane
Zaruri
Anul Publicarii2005
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Asmodee
  • Pret final(excluzand transportul)

Rory's Story Cubes este un joc extrem de distractiv care îți va ascuți istețimea și dezvolta imaginația. Cele 54 de imagini au fost proiectate de Rory O'Connor din Irlanda, un trainer de creativitate și rezolvare creativă de probleme. Ele pot fi folosite pentru a ajunge la răspunsuri sau decizii într-un mod indirect și ingenios.

Inițial, Rory a pus imaginile pe fețele unui cub Rubik, iar jucătorii puteau întoarce cubul pentru a amesteca imaginile, apoi alege o parte cu care să se joace. Kate Jones de la Kadon Enterprises a sugerat ca cele 54 de imagini să fie puse pe 9 cuburi separate pentru a permite moduri mai rapide de a genera mai multe combinații variate, inclusiv puzzle-uri coneptuale. Rory a fost de acord, luând în considerare el însuși ideea de 9 cuburi anterior. La o conferință de creativitate ținută la sediul Kadon în mai 2004, a fost conceput un prototip, iar în 2005 Kadon a lansat versiunile de cuburi din Rory's Story Cubes.

Fiecare cub jumbo de 2.5 cm au 6 imagini sau iconițe, cu un total de 54 de imagini care pot fi amestecate în peste 10 milioane de moduri diferite. Arunci toate cele 9 zaruri pentru a genera 9 imagini aletorii și apoi le folosești pentru a inventa o poveste care începe cu „Odată ca niciodată...” și folosește toate cele 9 elemente ca părți pentru narațiunea ta.
Joacă-l ca joc solo sau cu mai mulți jucători, sau ca joc pentru petreceri pentru 3 sau mai mulți. Alternativ, joacă-l ca joc de improvizație în care fiecare jucător contribuie cu o parte din poveste, continuând de unde s-a oprit jucătorul anterior. Câștigă puncte pentru narare rapidă, inventivitate, imaginație, dramă sau umor.

Instrucțiunile complete conțin mai multe căi de a utiliza cuburile pentru a rezolva probleme, a ajuta un scriitor într-o pană de idei, dezvolta imaginația și mări abilitatea de a găsi teme comune printre imaginile diverse. Interpretează sau găsește toate sensurile răspunsurilor tale rapid. Este distractiv, ușor și antrenant pentru minte.

Ca puzzle, cuburile chiar vor da de lucru imaginației tale. Vei simți practic ambele părți ale creierului dansând. Provocarea: potrivește 9 cuburi într-un pătrat 3 pe 3. Acum examinează-le pe cele din oricare rând și întoarce-le pentru ca fețele vizibile să aibă ceva în comun. Fă asta pentru toate cele 3 rânduri. Explică-ți alegerile sau provoacă-i pe alții să identifice elementul comun. Poate fi posibil mai mult de un răspuns, cu mai multe mii de combinații posibile.

Rory's Story Cubes sunt recomandate pentru orice vârstă de la 8+, deși este amuzat să observi un copil mai mic cum crează combinații cu cuburile și inventează povești.

Premii și nominalizări:
2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee
2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Second Place
2012 UK Games Expo Best Family Game Winner