Saboteur

Disponibil la comanda

39 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
LimbaRomana
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori10
Durata (minute)30
Dependent lingvisticIndependent
TematicaCacealma
Explorare
Joc de carti
MecaniciAliante
Constructie rute
Management de carti de joc
Plasare de placuțe
Anul Publicarii2004
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Piatnik
  • Pret final(excluzand transportul)
Descarca regulament:Romana

Nota: Oricare versiune de Saboteur este compatibila cu oricare versiune de Saboteur 2.

Jucătorii vor avea rolurile de pitici mineri. Jocul se desfăşoară într-o mină, în goană după aur. Dintr-o dată, un târnăcop cade și sparge lămpașul. Sabotorul a lovit. Dar care din jucători să fie sabotori? Vei găsi aurul sau acțiunile diabolice ale sabotorilor vor împiedica asta? După 3 runde, jucătorul cu cel mai mult aur câștigă.

Jucătorii primesc cărți cu persoanje secrete: fie miner, fie sabotor.
Cartea de început și cele 3 locații cu aur sunt plasate pe masă la o distanță de 7 cărți (tunele). Locațiile cu aur sunt puse cu fața în jos, aurul se găsește doar sub una din ele dar nimeni nu știe care.
La fiecare tur jucătorii trebuie să întreprindă una din următoarele acțiuni: să joace o carte tunel, să joace o carte acțiune sau să schimbe o carte.
Cărțile tunel formează o cale către Locațiile de aur. Ele trebuie plasate lângă un alt drum început și trebuie să se potrivească pe toate laturile.
Minerii încearcă să construiască un tunel neîntrerupt de la poziția de început până la locația aurului iar sabotorii încearcă să prevină asta. Nu ar trebui să fie prea evidenți când fac asta pentru că vor fi rapid descoperiți.
Cărțile de acțiune pot fi plasate în fața jucătorilor. Ele fie ajută să obțină informații despre aur, fie împiedică un jucător.

În momentul în care aurul a fost descoperit, runda se termină (câştigă minerii) sau se termină când jucătorii nu ajung la aur și cărțile s-au terminat (câştigă sabotorii).
Aurul se împarte între câştigători și începe o nouă rundă.

Premii și Nominalizări:
2012 BoardGamer.ru (Russia) Best Card Game
2007 Major Fun Award Winner
2006 Games 100 Family Game Nominee


Comentarii curente: 2