Ultimate Werewolf: Inquisition (2016 English Second Edition)

Numar produse:

99 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori12
Durata (minute)45
Dependent lingvisticMinor
MecaniciJoc pe echipe
Puteri diferite ale jucatorilor
Role playing
Votare
TematicaCrima/Mister
Deductie
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Bezier Games
  • Pret final(excluzand transportul)

The 2016 English edition of Ultimate Werewolf Inquisition includes the Full Moon Expansion as indicated in the yellow circle at the front and the back of the box.

Un lucru teribil se întâmplă în satul acesta : Vârcolacii sunt responsabili de moartea multor săteni. Nefiind în stare să descopere care din ei este vârcolac, au chemat un grup de inchizitori să rezolve dilema înainte să fie prea târziu. Aici tu şi echipa ta intraţi în acţiune. Fiind obişnuiţi cu infestaţia vârcolacilor, se ştie că cea mai bună metodă este linşarea suspecţilor.
Imediat ce proiectul intră în acţiune se descoperă că există o problemă : Vârcolacii s-au infiltrat în echipa inchizitorilor ! Acum eşti într-o dilemă serioasă : Trebuie să salvezi satul dejucând planurile vârcolacilor care lucrează împreună cu tine..
Ultimate Werewolf : Inquisition este un joc de deducţie, secrete şi trădări fără eliminare. Este un joc de sine stătător. O parte a distracţiei este descoperirea vârcolacilor în echipa ta dar şi atunci trebuie să le dejoci planurile pentru a câstiga!
Mai bine zis, oamenii trebuie să scape satul de vârcolaci pentru a câstiga iar vârcolacii trebuie să elimine săteni pentru ca apoi să invadeze satul. Pentru a face asta, în fiecare rundă jucătorii fie folosesc abilitatea unei cocioabe a unui sătean fie iau 2 voturi din rezerva de voturi. Fiecare jucător apoi plasează un vot pe un rezident iar cel care are cele mai multe voturi este linşat, el şi cocioaba lui fiind scoase din joc. Vârcolacii aleg în secret să omoare un rezident – dar numai unul din cei aleşi de Marele Inchizitor, un rol ce se schimbă la fiecare rundă. Cine va trăi ? Asta se află în mâinile tale...