Ugears: Puzzle mecanic 3D Camion VM-03

Numar produse:

329 RON
In stoc

  • Model: Puzzle
  • Produs de: Ukrainian Gears LLC
  • Pret final(excluzand transportul)

Dimensiunea modelului: 15 x 5,1 x 6,7 in (380 x 135 x 178 mm)

Mărimea ambalajului: 14,6 x 6,7 x 2 in (378 x 170 x 50 mm)

Numărul de componente: 541

Timp estimat pentru asamblare: 8-9 ore

Imagineaza-ti urmatoarea dimineata: ceata deasa de pe autostrada si aerul racoros. Nu cafeaua este cea care te trezeste, ci invartirea cheii care trimite combustibilul catre masinaria ta impunatoare cu 18 roti.

Respira aerul din interiorul cabinei pentru a simti un miros familiar de piele, benzina, zile insorite si nopti nedormite petrecute pe drum. E timpul sa conduci camionul tau spre autostrada… Ai experimentat vreodata ast? Acum este sansa ta sa te alaturi tribului nobil al camioanelor de cursa lunga cu noul camion VM-03 de la Ugears.

Noul camion are un motor R6 actionat de o banda din cauciuc. Cu o singurăamiscare, camionul se poate deplasa aproximativ 5 metri. Sistemul de transmisie are trei moduri: inainte, inapoi si in stand-by iar rotile dintate se rotesc pentru setarea directiei.

Designul detaliat include toate elementele unui camion – doua tevi mari si doua oglinzi, precum si un sistem realist de cuplare care conecteaza camionul la remorca.

Pentru accesul in cabina, se monteaza o scara mica sub usa cabinei. In partea din spate a camionului vei gasi o lopata si o cutie de gaz. In plus, pentru momentele in care soferul este obosit, camionul ofera un spatiu de dormit confortabil cu un televizor!

Frumusetea drumului si puterea unui automobil mare si rapid nu vor lasa pe nimeni indiferent. Porneste in calatoria vietii tale cu noul model Ugears.

Asamblarea nu necesita, ca la oricare alt model Ugears, lipici.