Band of Brothers: Screaming Eagles

Disponibil la comanda

269 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)90
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciTabla modulara
Zaruri
TematicaAl II lea Razboi Mondial
Joc de razboi
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Worthington Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Band of Brothers este un joc rapid de lupă la nivel de detașament în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acoperă exploatările detașamentului 101 în luptele sale începând cu Ziua Debarcării din Normandia până la Ofensiva din Ardeni. Regulile sunt foarte simple (nu e nevoie de grile de luptă) cu foarte puține excepții, și totuți jocul este conceput să fie cuprinzător și include infanterie, tancuri și artilerie.

Bazat pe ani de studiu, sistemul jocului folosește o mecanică unică de supresie. Nu mai sunt două stări unice pentru o unitate, ci grade diferite de supresie. Asta permite supresiei să se acumuleze din surse de foc multiple, iar asta înseamnă că unitățile nu vor face o verificare de moral până când nu sunt puse să facă ceva. Nu vei ști niciodată cu siguranță cum vor răspunde unitățile până când nu e nevoie de ele.

Deși victimele pot fi cauzate de artilerie și arme grele (ceea ce le face ținte principale pe câmpul de luptă), echipele nu vor cauza niciodată victime semnificative care trag de la distanță în trupele de avangardă din tranșee. Scopul lor este să tragă și să facă manevre. Secțiuni ale forței inamice trebuie țintuite la pământ și eliminate de aproape. Sistemul însuși forțează acest joc realist. Într-o manieră asemănătoare, sistemul te recompensează pentru împrăștiarea trupelor și alte situații de joc realiste.

Altă componentă unică a jocului este folosirea de evaluări ale Eficacității și Victimelor pentru a diferenția detașamentele și în alte categorii înafară de morală.

Jocul este primul din seria sa.

Premii și nominalizări:
2011 Charles S. Roberts Best World War 2 Era Board Wargame Nominee
2011 Origins Awards Best Historical Board Game Nominee


Comentarii curente: 1