BattleLore Second Edition

Disponibil la comanda

374 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)90
Dependent lingvisticModerat
TematicaFantasy
Joc de razboi
Miniaturi
MecaniciLupte gestionate cu ajutorul cărților de joc
Miscare pe tabla
Tabla modulara
Zaruri
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Pregătește-te pentru lupte fantastice care vor depăși orice imaginație cu asaltul din BattleLore Second Edition. Având loc în tărâmul fantastic Terrinoth, BattleLore Second Edition este un joc pentru 2 jucători concentrat pe luptele bazate pe echipe dintre puternicele apărări ale garnizoanei Lorzilor Daquan din Castelul Nordgard și ferocitatea dezlănțuită ale închinătorilor la demoni Uthuk Y’llan. Va trebui să îți conduci strategic trupele tale și să folosești puterile cunoștințelor vechi pentru a înclina balanța în favoarea ta.

În fiecare joc, vei creea noi hărți și scenarii înainte de a aduna o nouă armată pentru fiecare joc, astfel construindu-ți o armată pe măsura stilului tău de joc. Condu armate de luptători înfricoșători și creaturi mortale împotriva dușmanului în acest joc intens de luptă și strategie militară. Cucerind puncte de victorie din obiectivele de pe câmpul de luptă și eliminând unități adverse, un comandant competent poate să își ridice stindardul drept cuceritor al pământurilor din Terrinoth!

BattleLore Second Edition vine cu o tablă de joc, 92 de figurine detaliate și 43 de piese de hartă, peste 150 de cărți, reguli, 4 zaruri personalizate și tot de ce ai putea avea nevoie pentru a cuceri pâmânturile Terrinoth-ului!


Comentarii curente: 2