Kingdom of Heaven: The Crusader States 1097-1291

Disponibil la comanda

349 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)180
Dependent lingvisticMajor
MecaniciControl teritorial
Lupte gestionate cu ajutorul cărților de joc
Miscare pe tabla
Ordinea de joc variabila
Puteri diferite ale jucatorilor
Zaruri
TematicaAraba
Lupta
Medieval
Religios
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Multi-Man Publishing
  • Pret final(excluzand transportul)

Este anul 1097 d.Hr. După un marș extenuant de-a lungul întregii Europe și Orientului Apropiat, 50.000 de cavaleri creștini, scutieri și pelerini au ajuns la munții Turus și s-au uitat în jos la câmpiile Siriei. Erau pe cale să se îmbarce într-o campanie care va fi remodelat înfățișarea Orientului Apropiat pentru două secole și va fi afectat relația dintre creștini și musulmani până în zilele noastre.

Kingdom of Heaven este un joc pe bază de cărți pentru 2 jucători care le permite să resimtă marile campanii ale Orientului Apropiat între anii 1097 – 1291. Cele 9 scenarii istorice diferite pun cei mai mari comandanți militari ai epocii unul împotriva celuilalt: Nur ad-Din, Richard Inimă-de-Leu, Saladin, Frederik Barbarossa, Louis al IX-lea, Hulegu-khan, Babairs și mulți alții.

Fiecare tur reprezintă un an, scenariul ținând ca durată de la Prima Cruciadă de 3 tururi pentru învățarea jocului la asaltul de 7 ture a lui Baibars împotriva meterezelor instabile ale Statelor Cruciate.

Jocul pune accentul pe jucabilitate și fiecare scenariu ar trebui să fie terminabil într-o seară de 3-4 ore. Complexitatea este aproximativ acceași cu cea din Wildreness War de la GMT sau Shifting Sands de la MMP.

Jocul are o tablă de 56 cm x 86 cm în stil ”de la un punct la altul” care prezintă estul Mediteranei de la Sudul Turciei la Egipt, 110 cărți (inclusiv cărți speciale, unice fiecărui scenariu), un regulament și aproximativ 500 de jetoane.

Conceput de Scott de Brestian, Kingdom of Heaven este dezvoltat de Neil Randall cu grafica
de către Mark Mahaffey și Niko Eskubi.

Componente:
• 1 hartă 56 cm x 86 cm
• 110 cărți de joc;
• 528 jetoane;
• Regulament de 32 pagini;
• Carte de scenarii de 24 pagini;
• 2 cărți de ajutor pentru jucători.