Star Wars: X-Wing Miniatures Game (Romanian Edition)

Numar produse:

139 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaRomana
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori2
Durata (minute)30
Dependent lingvisticModerat
TematicaAeronautica
Bazat pe un Film/Desen animat/Emisiune TV
Joc de razboi
Miniaturi
S.F.
MecaniciActiuni simultane
Eliminarea jucătorilor
Ingradire regionala
Joc pe echipe
Puteri diferite ale jucatorilor
Zaruri
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Star Wars : X-Wing Miniatures Game este un joc tactic de luptă nave contra nave în care jucătorii preiau controlul puternicelor Rebel X-Wings şi a rapidelor nave de luptă Imperial TIE, punându-le faţă în faţă în acest joc rapid de luptă spaţială. Conţinând miniaturi vopsite şi detaliate uluitor acest joc recrează lupta spaţială impresionantă din Star Wars prin cele câteva scenarii incluse. Selectează-ţi echipajul, planifică manevrele şi termină misiunea!

Orice navă ai alege, regulile din joc facilitează un stil de joc rapid şi visceral ce te pune în mijlocul celor mai feroce lupte. Fiecare navă îşi alege în secret viteza şi manevra la fiecare tur. După planificarea manevrelor, fiecare setare a navei este arătată şi executată(începând cu cel mai slab pilot). Aşadar poate te arunci cu capul înainte spre inamic atacând deflectoarele sale cu lasere sau dansezi pe lângă el în încercarea de a găsi o ţintă sigură, vei fi în control total pe tot parcursul acţiunii tensionate.

Star Wars : X-Wing conţine tot ce este necesar pentru ca 2 jucători să înceapă jocul precum și 3 misiuni unice şi fiecare are setul său de condiţii de victorie şi reguli speciale. Cu aşa o largă selecţie de misiuni, numai piloţii deştepţi şi versaţi ce se vor angaja în diferite tactici vor ieşi victorioşi. Mai mult, nici o misiune nu se va juca la fel vreodată, mulţumită unei game de opţiuni de personalizare, manevre variate şi rezultate posibile ale luptelor. Daunele, de exemplu, se determină pe baza zarului şi se aplică sub forma unui pachet de Daune. Pentru unele lovituri primite, vei trage o carte ce îţi dă un anume handicap. A fost cumva calculatorul de ţintit avariat ce te împiedică să mai găseşti o ţintă sigură? Poate o defectare a armelor apărută la timpul nepotrivit îţi va limita capabilităţile de atac. Sau mai rău, pilotul va fi rănit compromiţându-i abilităţile de concentrare pe lupte pe viaţă şi pe moarte în care este prins…

Setul de început din Star Wars : X-Wing include tot ce ai nevoie pentru a începe bătăliile, cum ar fi scenarii, cărţi, şi nave asamblate şi pictate. Mai mult, regulametul este uşor de învăţat şi stabileşte fundaţia pentru un sistem ce poate fi extins cu navele şi personajele tale preferate din universul Star Wars.
Premii şi Nominalizări :

2012 Charles S. Roberts Best Science-Fiction or Fantasy Board Wargame Nominee
2012 Charles S. Roberts Best Science-Fiction or Fantasy Board Wargame Winner
2012 Meeples' Choice Nominee
2013 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee
2013 As d'Or - Jeu de l'Année Prix du Jury Winner
2013 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee
2013 Golden Geek Best 2-Player Board Game Winner
2013 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee
2013 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
2013 Guldbrikken Best Adult Game Nominee
2013 UK Games Expo Best Miniatures Range Winner


Din Aceeasi Familie