1775: Rebellion

Numar produse:

289 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)75
Dependent lingvisticMinor
MecaniciJoc pe echipe
Miscare pe tabla
Zaruri
TematicaEducational
Lupta
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Academy Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Seria de jocuri Naşterea Americii continuă cu Revoluţia Americană.
În 1775: Rebellion, jucătorii preiau conducerea armatei Continentale Americane şi a Patrioţilor împotriva Armatei Britanice şi a Loialilor. Fiecare parte încearcă să controleze coloniile, provinciile şi teritoriile. Cer ajutorul Amerindienilor precum şi a germanilor şi a armatei franceze pentru a porni cu succes o revoluţie sau a înăbuşi o rebeliune. Cele 4 facţiuni folosesc propriile pachete de cărţi pentru a-şi muta trupele pe anumite poziţii. Luptele se rezolvă rapid prin zaruri speciale. Dacă poţi să controlezi o întreagă colonie, provincie sau teritoriu ridici un steag. Când se termină jocul cu semnarea Tratatului de la Paris, partea cu cele mai multe steaguri va câstiga.
1775 Rebellion foloseşte aceleaşi mecanisme de bază ca şi 1812: The Invasion of Canada, dar cu un final diferit. Jocul este mai rapid(fiind un joc de 2-4 persoane) iar amestecarea trupelor la începutul jocului permite începerea acţiunii imediat. Sunt doar câteva reguli de bază care s-au schimbat pentru a portretiza mai bine obiectivele războiului.
Jocul vine şi cu un scenariu avansat, “The Siege of Quebec”. Îl recomandăm jucătorilor ce s-au obişnuit cu regulile de bază.


Comentarii curente: 1