Alien Frontiers (2017 English Fifth Edition 1st Printing)

Numar produse:

249 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)90
Dependent lingvisticModerat
MecaniciControl teritorial
Plasare de oameni
Zaruri
TematicaCivilizatie
Dezvoltare teritoriala
S.F.
Anul Publicarii2014
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Game Salute
  • Pret final(excluzand transportul)

5th Edition, 1st printing

New box cover art by Ross Grams and some component and design changes. Larger (23" x 21") six-panel game board. Board is no longer double-sided; the rocket dice side has been eliminated. Ore cubes are a marbleized (almost pearlescent) plastic. Fuel tokens are now translucent plastic. Remastered and redesigned rulebook.

Ai ceea ce îți trebuie pentru a fi un colonist spațial? O frontieră extraterestră îi așteaptă pe cei curajoși și îndrăzneți! Această nouă planetă va fi aspră, dar dacă ai abilitățile pentru a-ți administra resursele, pentru a construi o flotă, pentru a cerceta viața extraterestră și pentru a înființa colonii, lumea poate fi a ta.

Alien Frontiers este un joc de management de resurse și dezvoltare planetară pentru 2-4 jucători. În timpul jocului vei utiliza facilitățile orbitale și tehnologii extraterestre pentru a construi domuri-colonii în locații strategice și pentru a controla nou-descoperita lume.

Tabla de joc prezintă planeta, luna sa și stațiile care orbitează în jurul planetei și sistemul solar al stelei. Zarurile îți sunt date la începutul jocului și reprezintă navele din flota ta. Vei atribui acestor nave facilitățile orbitale pentru a acumula resurse, pentru a extinde flota și pentru a coloniza planeta.
A patra ediție vine cu o tabala cu două fețe ce suportă atât zarurile standard cu 6 fețe cât și zarul rachetă. Include de asemenea Alien Frontiers upgrade Pack și coperți pentru zarul rachetă. Cărțile de tehnologii extraterestre au fost ușor modificate și în loc de săculeți vine cu cutiuțe pentru componente.

Cum jocul progresează, vei plasa jetoanele tale de colonie pe planetă pentru a reprezenta nivelul de control pe care îl ai asupra fiecărui teritoriu. Acestea exercită influență asupra unor anumite facilități orbitale, iar dacă controlezi un teritoriu, vei fi capabil să utilizezi acel avantaj doar pentru tine.

Planeta a fost odată căminul unei rase de extratereștri care au lăsat în urmă un artefact fabulos. Folosind flota pentru a explora artefactul, vei descoperi tehnologii extraterestre incredibile pe care le poți folosi pentru a-ți avansa jocul.
Câștigarea jocului Alien Frontiers cere o considerație deosebită la cum atribui sarcinile flotei tale, cum integrezi tehnologia extraterestră și influența teritoriilor în planurile tale de expansiune, și cum poți bloca oponenții de la a construi colonii de unii singuri. Ai ceea ce trebuie pentru a cuceri o frontieră extraterestră?

Dă cu zarurile și folosește-le pentru a câștiga avantaje în detrimentul oponentului tău sau blochează-i din ariile folositoare ale tablei. Folosește cărțile Alien Tech pentru a manipula aruncările tale de zaruri și a lua bonusuri teritoriale pentru a încălca regulile. Fură resurse, preia teritorii și fă tot ce îți stă în putință pentru a-ți pune tu primul pe hartă coloniile tale! Nu visa însă că va fi ușor, pentru că ceilalți jucători vor încerca să facă același lucru.

Premii și nominalizări:
2011 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee;
2011 Golden Geek Best Family Board Game Nominee;
2011 Golden Geek Best Innovative Board Game Nominee;
2011 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee;
2011 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee.


Comentarii curente: 1