Archon: Glory and Machination

Disponibil la comanda

179 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)90
Dependent lingvisticIndependent
TematicaConstruire de orase
Economic
Medieval
MecaniciManagement de carti de joc
Plasare de oameni
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Artipia Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Ținutul Cardis a fost condus pentru mulți ani de Regele Rhodrig. Cardis este un regat puternic și bogat care conduce toate provinciile învecinate care oferă resurse valoroase. Toată aceasă bogăție atrage tirani și bande de raiduri care lansează mai mult decât frecvent atacuri împotriva regatului. Până acum Cardis a rezistat împotriva unor astfel de atacuri, dar cu pierderi grave. Mulțumită sprijinului Archoni-lor bogați, regatul este reconstruit în așa fel încât Știința și Artele să înflorească din nou. În același timp sunt recrutați noi soldați, iar armata se pregătește pentru momentul inevitabil când regatul va trebui să se apere încă o dată.

În Archon: Glory and Machination jucătorii sunt Archoni puternici care sprijină Cardis-ul pentru a câștiga favorurile Regelui. Jucătorii își folosesc influența pe Curtenii lor și pe numeroase figuri ale autorității (Magistri).

Fiecare joc constă în 3 Anotimpuri. Pentru fiecare dintre ele, Regele emite diferite cereri pe care jucătorii trebuie să le împlinească pentru a înscrie puncte. Fiecare anotimp constă în 3 runde în timpul căreia jucătorii folosesc un mecanism de plasare de muncitori pe bază de cărți de joc pentru a face diferite acțiuni care le vor permite să adune resurse și venituri, să recruteze soldați, să reconstruiască orașul și să achiziționeze cărți de puncte (Științe și Arte). Vor avea de asemenea șansa să antreneze Luptători de Elită ca să ajute la apărarea orașului. După 9 runde, jocul se încheie și jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.