At the Gates of Loyang (English Version)

Disponibil la comanda

239 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)120
Dependent lingvisticModerat
MecaniciComert
Realizare colectii
Tragere de carti
TematicaAgricola
Economic
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Z-Man Games
  • Pret final(excluzand transportul)

At the Gates of Loyang este un joc de negoț în care ești capabil să produci bunuri plantându-le și apoi vinzându-le clienților. Poți folosi abilitatea unor ucenici pentru a-ți crește venitul sau producția.

Câmpuri, clienți, ucenici și diverse obiecte sunt reprezentate de cărți. Fiecare jucător primește 2 astfel de cărți pe rundă distribuite de către un mecanism de licitație/extragere în care rămâi cu una dintre cărțile pe care le tragi și una este oferită public celorlalți jucătorii. În plus, cu aceste cărți vei primi întotdeauna un câmp pe gratis în fiecare rundă.

Punând un bun pe un câmp umple întregul câmp cu bunuri de acel tip. În fiecare rundă este culeasă 1 unitate per câmp. După plantarea, culegerea și distribuirea de cărți, fiecare jucător poate să folosească oricâte acțiuni dorește, limitat doar de numărul lui de cărți din mână și numărul de bunuri pe care le deține. La finalul rundei sale el își poate investi banii pe o pistă de puncte unde banii timpurii valorează mai mult decât banii târzii. Jocul se termină după un număr specific de runde, iar jucătorul care este primul pe pista de scor câștigă.


Premii și nominalizări:
2010 Essener Feder Best Written Rules Winner
2010 JoTa Best Card Game Nominee