Bora Bora

Numar produse:

184 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciPlasare de oameni
Realizare colectii
Zaruri
TematicaTropical
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: alea
  • Pret final(excluzand transportul)

Caută-ți norocul în misterioasa insulă Bora Bora. Călătorește de-a lungul insulei, construind colibe unde bărbații și femeile din tribul tău se pot stabili, descoperind locuri de pescuit și colectând scoici. Trimite preoți către temple și strânge ofrande pentru a obține favorurile zeilor.

În Bora Bora, jucătorii folosesc zaruri pentur a realiza acțiuni diferite planificându-și cu grijă strategia. Inima jocului este sistemul său de acțiuni în care 5-7 acțiuni sunt disponibile în fiecare rundă, numărul lor exact fiind determinat de numărul de jucători. Fiecare jucător aruncă cu zarurile la începutul rundei, apoi ei plaseaza pe rânmd câte un zar pe acele acțiuni. Plasează un zar cu un număr mare pe o acțiune și vei obțiune o variantă mai bună a acelei acțiuni, plasează un număr mic și vei avea o versiune mai proastă a acelei acțiuni, dar probabil vei bloca alți jucători să folosească acea acțiune pentru ca pentru a plasa un zar pe o acțiune va trebui sa plasezi un zar mai mic decât cel mai mic zar de pe acea acțiune.

Trei plăcuțe de obiective pe tabala individuală de joc oferă câteva direcții legate de c ear putea acel jucător să facă. Plăcuțele zeilor pferă acțiuni special ce schimbă regulile. Jucătorul care simte cel mai bine modul în care evoluează jocul și care va avea cea mai bună strategia va câștiga.
.

Premii și nominalizări:
2013 Meeples' Choice Winner
2013 Meeples' Choice Nominee
2013 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee