Brawling Barons

Numar produse:

39 RON
In stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori3
Durata (minute)20
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciManagement de carti de joc
TematicaConstruire de orase
Joc de carti
Lupta
Medieval
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: FryxGames
  • Pret final(excluzand transportul)

Regele încurajează toți baronii să își extindă domeniile odată cu cucerirea de teritorii noi. Pentru a câștiga favoruri în ochii regelui, fiecare baron trebuie să își arate valoarea construind clădiri și prin urmare să crească splendoarea regatului lor sau să îl susțină în război cu unități militare. Cu ochii regelui fixați pe linia frontului, probabil că nu va observa ghiontul în vecinul tău... nu?

Brawling Barons este un joc de cărți tactic care constă în 54 de cărți. Din acest pachet fiecare jucător trage cărți și colectează resurse. Pot fi jucate apoi unități (țărani și scutieri) din mână. Țăranii pot fi promovați (rotiți) în clădiri, iar scutierii pot deveni diferite unități militare. Acestea pot fi trimise pe front pentru a câștiga puncve de victorie (VP) sau să atace sate opozante. Când ultima carte este luată din pachet, jocul se termină și se numără punctele.

Opțiunile tactice includ alegerea unităților pentru a fi jucate, așteptarea pentru timpul perfect pentru a le juca, optimizarea opțiunilor și jucarea evenimentelor corecte. Le prima vedere, poate părea prea simplu, însă pot fi descoperite cu siguranță noi adâncimi ale jocului.

Brawling Barons poate fi jucat în 10-20 de minute de 2 jucători experimentați. Jocurile de 3 jucători durează cam 30 de minute. Combinând 2 pachete de cărți, pot juca până la 6 jucători, fie individual, fie pe echipe.