Citrus

Disponibil la comanda

194 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaGermana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticIndependent
TematicaAgricola
Dezvoltare teritoriala
Economic
MecaniciPlasare de placuțe
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: dlp games
  • Pret final(excluzand transportul)

Portocale, lămâi sau ambele? Să creezi o nouă plantație sau să extinzi una existentă deja? Să colecționezi plăcuțe de mediu sau să consturiești la o fermă pentru a cultiva cele mai multe puncte în următoarea evaluare?

Citrus oferă jucătorilor noi provocări, puține fiind lăsate la voia sorții. Mutările sunt simple, dar deciziile sunt înșelătoare. Jucătorii construiesc plantații de citrice pentru puncte, dar pentru a construi este esențial să îți cultivi plantațiile din timp în timp deoarece acesta este singurul mod de a acumula venituri noi în contul tău – dar când este timpul propice? Și cel mai important, pe care plantație ar trebui să o cultivi, scoțând-o astfel din cursa pentru importantele puncte în timpul înscrierii de puncte?

Citrus este un joc de plasare de plăcuțe pentru 2-5 jucători cu vârste de la 10 ani în sus și cu un timp de joc de aproximativ 50 de minute. Jocul conține o variantă simplificată pentru familie, precum și o versiune scurtă a jocului. Citrus este în special recomandat în 2 jucători.


Din Aceeasi Familie