Five Tribes

Numar produse:

269 RON  249 RON
Economisesti: 20 RON 

In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Days of Wonder
  • Pret final(excluzand transportul)

Condu Triburile și preia controlul asupra Naqala.

Trecând pe tărâmul celor 1001 de nopți, caravana ta ajunge la fabulosul Sultanat Naqala. Bătrânul sultan tocmai a murit iar controlul Naqalei este pentru cine îl va putea lua! Oracolele au prezis străini care vor manevra cele Cinci Triburi pentru a câștiga influență asupra legendarului oraș-stat. Vei îndeplini tu profeția? Invocă vechi djini și mută Triburile în poziții la timpul potrivit, iar Sultanatul va fi al tău!

Conceput de Bruno Cathala, Five Tribes este clădit pe o lungă tradiție de jocuri nemțești care folosesc meeple de lemn. Aici în genul jocurilor de plasare de jucători cu un element nou, jocul începe cu meeple deja la locurile lor – iar jucătorii trebuie să le manevreze cu iscusință peste satele, piețele, oazele și locurile sacre de pe plăcuțele ce constituie Naqala. Cum, când și unde vei strămuta aceste Cinci Triburi de Asasini, Bătrâni, Constructori, Negustori și Viziri va determina victoria sau eșecul tău.

La fel de potrivit precum un joc Days of Wonder, regulile sunt simple și ușor de învățat. Însă... concepând o strategie câștigătoare va cere o metodă mult mai calculată decât în mod normal. Va trebui să iei în considerare cu grijă ce mutări îți dau multe puncte și cât de bine poți să le dai celorlalți jucători dezavantaje. Va trebui să cântărești multe căi diferite către victorie, inclusiv invocarea djinilor puternici care te po ajuta în încercarea ta de a controla acest Sultanat legendar.

Five Tribes este pentru 2 – 4 jucători cu vârste 13+ și durează aprovimativ 40-80 de minute.


Comentarii curente: 2