Gear & Piston

Numar produse:

179 RON
In stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaFranceza
Germana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)30
Dependent lingvisticIndependent
TematicaIndustrial
Transporturi
MecaniciManagement de carti de joc
Plasare de oameni
Plasare de placuțe
Realizare colectii
Tragere de carti
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: LudiCreations
  • Pret final(excluzand transportul)

Este anul 1888 și peste tot unde te uiți oamenii vorbesc despre trăsura fără cal. Vorbesc de asemenea și despre Jenatzy și Cugnot, Benz și Diesel, Atkinson și Butler – vizionari acum amintiți pentru pasiunea lor de a crea, de a progresa și de a reuși. Dar acest joc nu este despre acești giganți ai ingineriei.

Nu, în Gear & Piston joci cu unul dinte eroii necunoscuți ai istoriei, un inginer cu mijloace puține, dar mare ambiție care încearcă să construiască un prototip pentru investitori pretențioși care caută să profite din viitorul transporturilor. Îți vei crea un renume ca pionier auto, vei schimba istoria transporturilor motorizate și vei câștiga cursa care este Gear and Piston? Cu multă aptitudine și puțin noroc, poate. Dacă nu mergi niciuna, încearcă să nu îți pierzi calmul.

În joc, fiecare jucător construiște un prototip de automobil, luând acțiuni în locații diferite. Poți patenta părți nou-nouțe la Oficiul de Patenturi, căuta piese respinse, volatile de mașinării în haosul de la Groapa de vechituri, încerca să ai avantajul cu ajutorul Aleii din spate și în cele din urmă să construiești prototipul în Atelier. Toate acestea doar pentru a mulțumi doi investitori care dau raite în diferite costumuri de ingineri și care îți vor evalua automobilul tău șubred. Timpul potrivit, atenția la competiție și până și un pic de noroc este tot de ceea ce ai nevoie pentru a reuși în afacerea ta. Așa că pune mâna pe cheie, niște muncă grea și minte, și asamblează niște roți și pistoane!