K2 (2014 English Third Edition)

Disponibil la comanda

154 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciActiuni simultane
Management de carti de joc
TematicaSport
Anul Publicarii2010
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Rebel.pl
  • Pret final(excluzand transportul)

K2 este al doilea munte că înălţime pe Pământ şi al doilea ca pericol de moarte. Cunoscut ca Muntele Sălbatic deoarece omoară o persoană din 4 din cei ce ajung în vârf…
Şi K2 nu a fost niciodată parcurs pe timp de iarnă.
Acum echipa ta stă în umbra lui, gata să se caţere pe el petru faimă şi glorie.
Cunoşti pericolele acestui munte bine. Vreme extremă cu furtuni frecvente şi mortale, rute expuse, abrupte şi încâlcite şi lipsa de oxigen te aşteaptă pe drumul spre vârful muntelui. Îţi vei testa abilităţile de căţărare, vei încerca să păcăleşti vremea schimbătoare şi îţi vei face griji de aclimatizarea celor 2 alpinişti. Deasemenea sunt şi celelalte echipe gata să răpească gloria pentru ei.
K2 este un joc în care fiecare jucător controlează 2 alpinişti, ce încearcă să se caţere pe vârful muntelui şi să se întoarcă înainte că ceilalţi jucători să o facă sau să fie omorâţi de munte. Fiecare jucător foloseşte un pachet de cărţi identic. Foloseşti cărţile pentru a muta alpiniştii pe rutele de pe tablă sau să aclimatizezi membrii echipei tale. Poţi să montezi un cort şi să aştepţi vreme mai bună. Va trebui să îţi alegi calea cu atenţie, deoarece ceilalţi alpinişti îţi vor bloca calea şi ai grijă la vremea ce urmează să vină deoarece aclimatizarea poate ajunge la 0 caz în care alpiniştii mor.
K2 este un joc de management de cărţi pentru 1-5 jucători, cu interacţiune mare şi factor de noroc mic ce durează până la 60 de minute. Tema este bine reprezentată de mecanicile jocului ce includ elemente ca vremea, lipsa oxigenului şi moartea alpiniştilor. Rezultatul este un joc incitant pentru jucători înfocaţi şi începători.
Tabla de joc are 2 feţe cu 2 rute diferite către vârf(uşor şi greu) şi 2 seturi de plăcuţe de vreme(vară şi iarnă).
Premii şi Nominalizări :

2012 Kennerspiel des Jahres 2012 (nomination)
2011 BoardGamer.ru Best Foreign Game, Published In Russian
2011 Polish Game of the Year 2011 (nomination)
2011 Nederlandse Spellenprijs 2011 (nomination)
2011 International Gamers Awards Finalists
2011 Spiel der Herzen 2011 (winner)