Karesansui

Numar produse:

169 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)45
Dependent lingvisticIndependent
TematicaStrategie abstracta
MecaniciLicitatie
Realizare colectii
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Gryphon Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Fiind un Inițiat de Gradul Doi în mânăstirea Monkey Fist Feng Shui vei avea onoarea de a îngriji grădina de pietre a Maeștrilor (Karesansui). În fiecare dimineață Inițiații de Gradul Întâi vin cu pietrele pe care le-au adunat și apoi aruncă pietrele pe care tu și ceilalți de Gradul Doi considerați că care nu mai e nevoie – dar atenție: nu sunt suficienți Inițiați de Gbradul Întâi, așa că va fi competiție pentru cea mai bună selecție de pietre. Cei din Gradul Întâi vor da pietrele acelui care va avea cele mai puține pietre de aruncat.

Ține minte când îți creezi grădina însă, pentru că unele combinații de pietre trebuie evitate! În fiecare după-amiază, maeștrii Feng-Shui vin să verifice munca. Vei primi demerite pentru orice combinații interzise – dar vei primi și demerite pentru lene dacă nu aduni pietre noi în fiecare zi, așa că trebuie să găsești un echilibru.

Evaluarea finală a Maeștrilor vine fără nici un avertisment. Inițiatul care are cele mai puține demerite va avansa la Gradul al Treilea (câștigând Karesansui), iar cel cu cele mai multe demerite va fi auncat la Gradul Întâi, alăturându-se celorlalți în căutarea de pietre noi...

Componente

76 pietre din lemn
40 cărți de demerit
6 table personale pentru grădini
6 greble
1 tablă de licitație
1 pungă de pânză
Regulament

Premii:
2012 Ion Award Best Strategy Game Winner