Keyflower (2014 Multilingual Third Edition)

Disponibil la comanda

224 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Olandeza
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)90
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciConstructie rute
Licitatie
Plasare de oameni
Realizare colectii
Ridica si livreaza
Tabla modulara
TematicaConstruire de orase
Economic
Medieval
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: HUCH! & friends
  • Pret final(excluzand transportul)

Keyflower este un joc de doi până la șase jucători ce se joacă de-alungul a patru runde. Fiecare rundă reprezintă un sezon: primăvară, vară, toamnă, iarnă. Fiecare jucător începe cu o plăcuță inițială ce va reprezenta casa acestuia, precum și cu o echipă de opt muncitori fiecare dintre ei fiind colorat în roșu, galben sau albastru. Muncitorii sunt utilizați pentru a licita plăcuțe de culori identice pentru a le adăuga la satul propriu. Desemena acești muncitori pot fi utilizați pentur a genera resurse, abilități sau chiar muncitori suplimentari, și aceasta utilizând nu doar propriile plăcuțe dar și pe cele ale celorlalți jucători sau pe cele afalte la licitație.

În primăvară, vară și toamnă vor sosi mai mulți muncitori la bordul navei Keyflower și a nevelor surori. O parte din acești muncitori posedă abilități în domeniul procesării unor resurse cheie cum ar fi fierul, piatra sau lemnul.. În fiecare sezon, plăcuțe pentru sat sunt puse aleator la licitație. Iarna nu mai sosesc alți coloniști iar jucătorii vor licita pentru plăcuțele oferite la începutul jocului. În fiecare iarnă plăcuțele ce reprezintă satul oferă puncter de victorie pentru anumite combinații de resurse, abilități și muncitori. Jucătorul al cărui sat și muncitori generează cele mai multe puncte câștigă jocul,

Keyflower pune jucătorii în fața mai multor provocări, fiecare joc diferind de altul prin combinația unică de plăcuțe de muncitori care apar în fiecare sezon. În cursul jocului jucătorii vor trebui să fie atenți la oportunitățile care apar astfel încât să profite la maxim.

Premii și nominalizări:
2012 Jogo do Ano Nominee
2012 Jogo do Ano Winner
2012 Meeples' Choice Nominee
2012 Meeples' Choice Winner
2013 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee
2013 UK Games Expo Best Boardgame Nominee
2014 Gouden Ludo Nominee


Comentarii curente: 1