Kingdom Builder: Big Box

Disponibil la comanda

299 RON  249 RON
Economisesti: 50 RON 

Momentan nu este in stoc

  • Model: Jocul de baza + Extensii
  • Produs de: Queen Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Kingdom builder este jocul în care îți creezi propriul tău regat prin construirea cu măiestrie a așezărilor, țintind să câștigi cel mai mult aur la sfârșitul jocului.

9 tipuri diferite de teren sunt prezente pe tablă de joc incluzând locații și castele. Pe timpul unei ture, un jucător își joacă cartea de teren și construiește 3 așezări pe terenul de acel tip. Dacă este posibil, o așezare nouă trebuie construită adiacent cu o așezare existentă.
Când se construiește lângă o locație specială, jucătorul poate beneficia de o acțiune în plus ce o poate fi folosită începând cu turul următor. Aceste acțiuni în plus îți permit acțiuni incredibile ca aceea de a-ți muta așezările.

Construind lângă un castel, jucătorul va câștiga aur la sfârșitul jocului, dar cel mai mult aur va fi câștigat prin îndeplinirea condițiilor celor 3 cărți de obiective; aceste cărți (în total 10) specifică condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a câștiga mult doritul aur, cum ar fi câștigul de aur pentru așezări poziționate lângă apă sau având majoritatea așezărilor într-un sector de pe hartă.

În fiecare joc, jucătorii vor folosi un set de cărți ales aleator de 3 din 10 cărți, acțiuni speciale (4 din 8) și terenuri pentru a construi harta (4 din 8), asigurându-te că nu vei juca același joc de 2 ori.

Kingdom Builder: Big Box inlcude toate extensiile apărute până acum.

Premii și Nominalizări:
2011 Boardgames Australia Awards Best International Game Nominee
2012 Golden Geek Best Abstract Board Game Nominee
2012 Golden Geek Best Abstract Game Winner
2012 Golden Geek Best Family Board Game Nominee
2012 Gouden Ludo Nominee
2012 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee
2012 Lys Passioné Finalist
2012 Spiel des Jahres Nominee
2012 Spiel des Jahres Winner
2012 Vuoden Peli Adult Game of the Year Nominee
2013 Origins Awards Best Board Game Nominee