Legacy: Gears of Time

Numar produse:

189 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)60
Dependent lingvisticModerat
TematicaExplorare
Joc de carti
S.F.
MecaniciControl teritorial
Management de carti de joc
Tabla modulara
Tragere de carti
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Floodgate Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Legacy: Gears of Time este un joc strategic de cărți, ancorat în tema sa de călătoriile în timp. Fiecare jucător joacă cărți din mână, trage altele noi dintr-un pachet central, mută și joacă tehnologii pe o singură axă temporală în timp ce plasează cuburi de influență pe tehnologii existente.

Legacy este jucat pe o axă temporală care crește la finalul a fiecăreia din cele 4 runde. Jucătorii își iau rândul în fiecare rundă cu 3 acțiuni de fiecare. În fiecare tur, te poți întoarce în timp, poți juca o carte de tehnologie din mână sau poți influența tehnologii deja existente sau poți trage 2 cărți (alegând dintre ele una).

Cum călătorești înapoi în timp, Tehnologiile sunt jucate din mână, plătind costul lor de decartare. Orice tehnologii pe care le joci generează influență pentru tine în mod automat.
A avea mai multă înfluență decât oponenții tăi este cheia pentru revendicarea recompenselor pentru o tehnologie! La sfârșitul fiecărei runde, sunt date recompense pentru fiecare tehnologiile și dependențele ei. Un cub de Influență de la fiecare tehnologie va dispărea la finalul rundelor, formând grămada ta de Influență pentru a fi folosită în rundele viitoare pentru a influența tehnologii existente. Ține minte, o tehnologie este considerată de succes dacă toate dependențele ei există în prealabil pe axă.

Devreme ce există mai multe copii ale aceleiași tehnologii, vei fi putea să înlocuiești și să elimini o copie jucând-o pe cea nouă mai devreme pe axă. Asigură-te însă că există loc pentru noi tehnologii; fiecare axă temporală are o capacitate egală cu distanța sa față de prezent. Mai există de asemena câteva cărți rare, puternice de Destin, fiecare permițând să încalci regulile în moduri interesante. Cărțile de Destin nu au cost de decartare și nu necesită o acțiune pentru a fi jucate.

Influențând strategic tehnologiile existente, adaptându-te la acțiunile oponenților și alegând cu grijă când să te întorci înapoi în timp, vei fi victorios în fața rivalilor tăi! Istoria rămâne intactă până când Mașina Antică va îți va cere să te întorci în trecut ca să reclădești istoria și Moștenirea ta, din nou.

Cuprins:
• 4 runde;
• 4 tururi pe rundă;
• 3 acțiuni pe tur (oricare combinație dinre următoarele):
• Călătorește înapoi în timp;
• Joacă o carte de tehnologie;
• Influențează o tehnologie existentă;
• Trage 2 cărți (păstrează una).


Din Aceeasi Familie