Monopoly: Friends

Disponibil la comanda

189 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Hasbro
  • Pret final(excluzand transportul)

Esti fan Monopoly? Ai urmarit sau inca urmaresti cu sufletul la gura serialul Friends sau Prietenii tai? Ei bine, aceasta editie a jocului de societate Monopoly cu tematica serialului Friends este perfect pentru tine si pentru… prietenii tai, bineinteles.

Fiecare pion este reprezentativ pentru personajele din serial: geanta lui Rachel, boneta de bucatar-sef a lui Monica, dinozaurul lui Ross, cutia de pizza a lui Joey, vesta lui Chandler si chitara lui Phoebe. Astfel, editia acestui joc Monopoly ofera fiecarui jucator posibilitatea de a alege simbolul personajului preferat!

Pe masura ce inaintezi pe tabla de joc, vei descoperi cele mai bune momente din serial, precum cel in care Monica isi gaseste colega de apartament sau cel in care se marita Phoebe. Mai mult, pe tabla de joc sunt zone cu obiecte datorita carora ai ras cu lacrimi, precum caraghiosul instrument gigantic de impuns.

Utilitatile de pe tabla de joc Monopoly Friends sunt instalatiile electrice si de alimentare cu apa ale lui Treeger, administratorul blocului, iar garile sunt reprezentate de diverse mijloace de transport din serial: barca lui Joey, masina sport a lui Monica, taxiul bunicii lui Phoebe si Relaxi Taxi.

Cartonasele Sansa sunt inlocuite in aceasta versiune de cartonasele Apartamentul 20, iar cartonasele Cufarul Comunitatii de cartonasele Apartamentul 19, cu intamplari si indicatii amuzante.

Deschide cutia cu piese si tabla de joc a acestui Monopoly Friends pentru a (re)descoperi momentele pline de umor din cel mai de succes sitcom al anilor `90 si traieste experienta jocului alaturi de cei mai buni prieteni ai tai!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.