Pandemic: The Cure

Disponibil la comanda

249 RON
Momentan nu este in stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Z-Man Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Pandemic The Cure, o versiune cu zaruri a jocului popular Pandemic, se pregătește în mai puțin de 1 minut și se joacă în 30 de minute. Precum în boardgame, 4 boli amenință lumea și depinde de echipa ta să salveze omenirea. Tu și echipa ta trebuie să mențineți în siguranță punctele cheie ale lumii înainte să scape de sub control, în timp ce găsești leacul pentru ele.

Jucătorii dau cu zarurile în ordine pentru a determina acțiunile disponibile. Ei pot zbura și naviga între cele 6 centre populate ale lumii, pot trata bolile în regiunea lor, pot colecta mostre pentru mai mult studiu și pot schimba cunoștințe pentru a se ajuta în scopul lor de a descoperi tratamente. Fiecare jucător va lua un rol diferit ce are propriul său set de zaruri și abilități – iar jucătorii trebuie să se folosească de avantajele specializării lor dacă vor să aibă speranță de a câștiga jocul. Dispatcher-ul, de exemplu poate folosi zaruri pentru a-i ajuta pe ceilalți să zboare pe tablă, în timp ce Medicul este foarte bun în tratarea bolii. Jucătorii pot da cu zarurile cât de des doresc, dar cu cât dau mai des pentru rezultatul perfect, cu atât mai mari sunt șansele ca următoarea epidemie să apară.

La finalul fiecărui tur sunt aruncate noi „zaruri de infecție” pentru a determina tipul și locația noii populații infectate. Dacă orice regiune de pe tablă este infectată cu mai mult de 3 zaruri dintr-o anumită culoare, are loc o erupție, împrăștiind boala într-o regiune alăturată. Dacă au loc prea multe erupții și prea mulți oameni devin infectați sau rata infecției devine prea mare, toți jucătorii pierd. Dacă, în schimb, jucătorii pot descoperi tratamente pentru cele 4 boli, ei toți câștigă și omenirea va fi salvată!

Componente:
48 zaruri de infecție (12 de fiecare culoare);
1 pungă de infecție
7 pioni pentru jucători
7 cărți de rol
37 de zaruri pentru jucători în 7 culori
6 cărți de regiune
1 centru de tratament (cu sau fără piste de erupție și infecție);
1 marcaj de erupție;
1 marcaj de infecție;
1 plăcuță CDC;
10 plăcuțe cu evenimente;
Regulament.