Romolo o Remo?

Numar produse:

209 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaFranceza
Germana
Italiana
Engleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)150
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciComert
Control teritorial
Miscare pe tabla
Plasare de oameni
TematicaAntichitate
Civilizatie
Construire de orase
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Giochix.it
  • Pret final(excluzand transportul)

Centrul Italiei în anul 753 î.Hr. Multe sate noi au fost fondate în regiunea Latium. Acest ținut este prosper și un oraș aici ar putea controla cu ușurință comerțul dintre orașele etrusce din Nord și coloniile grecești din Sud. Regiunea este de asemenea bogată în lacuri de sare, iar sarea în această perioadă valorează mai mult decât aurul. Nu există un loc mai bun pentru un nou oraș!

Cei doi nepoți ai Regelui Albalonga – gemenii Romulus și Remus (Romolo o Remo), descendenții lui Aeneas din Troia – nu vor să rateze oportunitatea de a domina regiunea și, unul împotriva celuilalt, să fondeze două orașe în apropierea râului Tibru. Misiunea lor nu este la fel de ușoară devreme ce Regele Antemnae și Regele Crustumerium se vor lupta și ei pentru dominația regiunii! Cine va câștiga?

În Romolo o Remo?, jucătorii preiau rolul de Regi ai noilor orașe din Latium și vor trebui să se întreacă pentru a controla întreaga Regiune. Jucătorii trebuie să își administreze regatul și așezarea crescândă. Două aspecte sunt cruciale: cetățenii, devreme ce jucătorii acționează cu ei pentru a face diferite acțiuni și teritoriul, devreme ce jucătorii pot acționa doar în teritoriul pe care îl pot controla – mai puțin atunci când merg la război, desigur! Dacă populația crește, pot face mai multe acțiuni, dar trebuie și hrăniți. Bani, resurse, comerț, construcție de orașe și personaje specializate cresc posibilitățile unui jucător, iar soldații, mercenarii și declarațiile de război pot schimba traseul jocului în orice moment. Cine ca putea să construiască cel mai puternic oraș? Cine va fi fondatorul unei noi civilizații – sau poate chiar unui Imperiu?