Small World Underground

Numar produse:

184 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticModerat
MecaniciControl teritorial
Puteri diferite ale jucatorilor
Zaruri
TematicaCivilizatie
Dezvoltare teritoriala
Fantasy
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Days of Wonder
  • Pret final(excluzand transportul)

„Lumea aceasta nu este destul de mare pentru toţi, aşa că fă un pas înapoi ca să-mi faci loc”.

Acesta este spiritual jocului premiat Small World al lui Philippe Keyaerts, iar Small World Underground un joc independent lansat în 2011 merge pe aceeaşi linie, în timp ce adaugă încă o rotaţie jocului.

Small World Underground include 15 rase de creaturi cu tematică fantasy îmreună cu 21 de puteri speciale. Fiecare jucător va controla câteva creaturi/combinaţii de puteri pe parcursul jocului – cheltuind puncte pentru a obţine aceste combinaţii – şi îşi va folosi creaturile pentru a revendica controlul asupra diferitelor locuri subterane. Unele locuri adăpostesc relicve şi sunt desemnate drept “locuri ale puterii”, dar înainte de a se putea bucura de acestea, jucătorul trebuie să învingă monştrii. La finalul fiecărui tur, fiecare jucător alcătuieşte scorul pentru regiunile deţinute, iar cel care are cele mai multe puncte la sfârşitul jocului, câştigă.

Small World Underground poate fi jucat independent sau în combinaţie cu celelalte jocuri Small World. Editorul recomandă ca jucătorii să se familiarizeze întâi cu Small World înainte de a juca Small World Underground.