Steam Park

Disponibil la comanda

149 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMica
Medie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMinor
TematicaEconomic
MecaniciZaruri
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Cranio Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Descrierea jocului de către editor:
Ca proprietarul unui parc fantastic de distracţii pe bază de aburi, construieşti un gigantic roller coaster pe bază de cărbuni pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori – dar construirea de atracţii nu va fi de ajuns. Trebuie, de asemenea, să îţi conduci angajaţii, să investeşti în publicitate, pentru a atrage şi a amuza diferitele tipuri de vizitatori, şi, mai ales, să ţii sub control strict mizeria pe care parcul tău o produce!

Steam Park este un joc uşor de învăţat, cu două nivele de dificultate: unul pentru jucătorii mai puţin experimentaţi şi unul mai plin de strategie pentru cei care doresc provocări mai mari. În acest joc de organizare, va trebui să îţi construieşti propriul parc de distracţii şi să-l faci cel mai mare şi mai profitabil din zonă. Prin construcţia tridimensională, superbe atracţii gândite de artista Marie Cardouat (realizarea celebrului joc Dixit), vei vedea parcul tău mărindu-se chiar sub ochii tăi. Alege-ţi strategia! Să construieşti standuri, ca să atragi mai mulţi vizitatori sau toalete, ca să ţii mizeria sub control. Orice decizie vei lua, ia-o rapid: cu cât petreci mai puţin timp cu planificarea, cu atât îţi rămâne mai mult timp să menţii parcul deschis.

Mulţumită unui original mecanism inteligent de a alege acţiunea, să câştigi în Steam Park înseamnă la fel de mult să fii cel mai bun ca a fi cel mai rapid!