Suburbia (2013 English Second Edition)

Numar produse:

279 RON  259 RON
Economisesti: 20 RON 

In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)90
Dependent lingvisticModerat
TematicaConstruire de orase
Economic
MecaniciPlasare de placuțe
Realizare colectii
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Bezier Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Planifică, construieşte şi dezvoltă un mic oraş într-o metropolă mare. Foloseşte clădiri în formă de hexagoane pentru a adăuga zone rezidenţiale, comerciale, civice şi industriale precum şi puncte speciale de interes ce aduc beneficii şi folosesc resursele oraşelor înconjurătoare. Scopul tău este să îţi faci oraşul să prospere şi să termini cu cea mai mare populaţie comparativ cu inamicii tăi.
Suburbia este un joc de aşezare de plăcuţe în care fiecare jucător încearcă să construiască un motor economic şi infrastructură care va fi iniţial autonom şi eventual va deveni atât profitabil cât şi încurajator pentru creşterea populaţiei. Pe măsură ce oraşul tău creşte, îţi vei modifica atât venitul cât şi reputaţia. Pe măsură ce venitul creşte, vei avea mai mulţi bani pe mână să cumperi clădiri mai bune şi mai valoroase cum ar fi un aeroport internaţional sau o clădire mare de birouri. Pe măsură ce reputaţia ta va creşte, vei câstiga din ce în ce mai multă populaţie(şi câştigătorul la sfârşit e cel cu cea mai mare populaţie).
La fiecare joc, jucătorii se vor întrece pentru unele obiective speciale ce oferă creşteri de populaţie iar clădirile din fiecare joc variază aşa că nici un joc nu va părea asemănător.

Premii şi Nominalizări :
2012 Meeples' Choice Nominee
2013 Mensa Select Winner


Din Aceeasi Familie