Tash-Kalar: Arena of Legends (2014 English Second Edition)

Numar produse:

189 RON  159 RON
Economisesti: 30 RON 

In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)20
Dependent lingvisticModerat
MecaniciConstructie sabloane
Joc pe echipe
Management de carti de joc
Miscare pe tabla
Puteri diferite ale jucatorilor
TematicaFantasy
Anul Publicarii2013
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Czech Games Edition
  • Pret final(excluzand transportul)

Tash-Kalar: Arena of Legends este un joc al maeştrilor magiei. Între doi şi patru dintre aceştia se înfruntă în arena Tash-Kalar, fie în echipe, fie individual, şi îşi dovedesc abilităţile şi strategia şi bătălii scurte, dar intense. Prin desfăşurarea inteligentă a creaturilor, ei formează tipare magice pentru a invoca fiinţe puternice şi apoi le folosesc pe acestea pentru a distruge forţele adversarului sau să se pregătească pentru chemarea supremelor făpturi legendare.

Jocul include trei facţiuni diferite, fiecare cu un pachet unic de fiinţe de invocat şi un pachet de făpturi legendare. Jucătorii îşi fac turul punând piesele lor obişnuite pe masă şi dacă reuşesc să creeze un tipar magic aşezând o carte din mână, o pot juca. Când este jucată, o carte poate invoca o fiinţă anume şi permite jucătorului să realizeze un efect descris pe această carte: un uriaş distruge piesele învecinate, un cavaler se mişcă prin piesele inamice, un conducător războinic comandă pieselor plasate anterior să şi mişte şi să lupte, o vrăjitoare transformă piesele adversarului în culoarea propriului jucător etc. După aceasta, jucătorul aruncă acea carte şi fiinţa invocată devine o piesă imobilă care poate fi folosită în tiparele realizate pentru a invoca alte fiinţe – sau chiar pot fi înviate şi mutate în luptă de efectul altor cărţi.

Tash-Kalar: Arena of Legends oferă două moduri ale jocului: în modul standard, obţii puncte îndeplinind diferite misiuni stabilite de către conducătorul arenei: să controlezi anumite puncte sau zone ale arenei, să distrugi un anumit număr de piese inamice într-un singur tur, să realizezi o anumită combinaţie a fiinţelor invocate etc.

În celălalt mod, scopul este să distrezi mulţimea. Realizezi acest lucru distrugându-ţi adversarii şi făcându-i să implore (şi aceasta reuşeşti folosind nişte mecanisme de prindere) şi invocând făpturile legendare. Până la urmă, lumea vrea să vadă un dragon! Ambele moduri pot fi jucate ca un duel între doi jucători sau ca un joc de echipă, în care combatanţii împart piesele şi cărţile legendare, dar fiecare îşi controlează facţiunea (jocul include un duplicat al unei facţiuni în alte culori). Modul al doilea al jocului permite şi o luptă liberă, dar nu te aştepta la alianţe deoarece ca să obţii un scor bun, trebuie să îţi distrugi toţi adversarii, pentru fiecare primeşti un punctaj, iar cel mai mic constituie scorul final.

Regulile jocului Tash-Kalar: Arena of Legends sunt simple şi uşor de înţeles, dar chiar de la început descoperi că să ghiceşti tacticile şi să anticipezi mişcările şi tiparele inamicilor este o adevărată provocare a inteligenţei.