Thebes: The Tomb Raiders

Numar produse:

114 RON
In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Queen Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Europa la începutul secolului al XX-lea: Culturile străine și artefactele lor au o atracție mare pentru arheologi, și în acest rol jucătorii încearcă să crească cunoștințele pentru a echipa și conduce expediții în Egipt, Mesoponamia, Creta și Grecia. Te așteaptă gloria și admirația!

Thebes: The Tomb Raiders este o versiune a jocului de cărți a boardgame-ului Thebes a designerului Peter Prinz și Queen Games. Jocul prezintă harta din Thebes, dar păstrează multe dintre aspectele majore ale jocului. Ordinea principală de joc este bazată pe pista de timp; jucătorii trebuie să petreacă timp pentru a lua acțiuni, cu durate variabile de timp petrecut ce depinde de natura și beneficiul acțiunii. Jucătorul care este cel mai în urmă „în timp” este jucătorul activ. Jucătorii folosesc acțiuni pentru a câștiga cunoștințe despre 5 civilizații, iar apoi să o folosească în diferite acțiuni pentru a trage cărți din pachetul unei civilizații care conține 3 comori și pământ. Cu cât un jucător are mai multe cunoștințe despre o civilizație, cu atât mai eficient este la căutarea de cunoștințe.

Jocul se joacă într-o durată de timp limitată, iar când toți jucătorii nu mai pot lua acțiuni pentru că nu mai au timp, jocul se termină și jucătorul cu cel mai mare scor de la comorile acumulate câștigă.