Assassin's Creed: Arena

Disponibil la comanda

199 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)30
Dependent lingvisticModerat
TematicaBazat pe un joc video
MecaniciManagement de carti de joc
Ridica si livreaza
Anul Publicarii2014
Varsta minima recomandata14+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Cryptozoic Entertainment
  • Pret final(excluzand transportul)

În Assassin's Creed: Arena – bazat pe seria de jocuri video Assassin's Creed de la Ubisoft – jucătorii se întrec pentru a dezvălui cele mai bune ținte pentru asasinare, dar înainte de a putea omorî, câteodată trebuie să ai de-a face cu paznicii enervanți și totodată și cu oponenții tăi. Jucătorii vor colecta cărți și comori, vor muta paznici și se vor ascunde în orașul Constantinopol până când vor găsi timpul potrivit pentru lovitură. Luptele sunt rezolvate prin cărți, iar jucătorul care își administrează cărțile cel mai bine va avea cele mai mari șanse la victorie.

La începutul turului unui jucător, el trage o carte de Eveniment care poate genera ținte noi în orașul exterior, sau poate muta paznici sau permite să găsești un tunel spre o altă secțiune a orașului. A muta paznicii este o modalitate perfectă pentru a scăpa de ei și a-i pune lângă oponeții tăi. Țintele nu pot fi asasinate dacă un paznic este în apropiere, dar din fericire ei pot fi trimiși în altă parte dacă trebuie.

Cărțile din mână sunt cele ce pun jocul în mișcare, dar sunt totodată și punctele tale de viață. Dacă nu mai ai cărți în mână, mori – dar ca în jocul video, în scurt timp vei reapărea în zona de start. A muta și ataca ținte (sau alți jucători) necesită să joci cărți, iar făcând asta prea mult dintr-o dată poate fi riscant. Asta și cu încercarea de a evita paznicii te vor arunca într-un joc tensionat de-a șoarecele și pisica. Să te ascunzi în orașul exterior este ușor îți va acorda multe cărți extra. Când intri în districtul negustorilor sau zona din jurul palatului, nu vor mai fi la fel de multe locuri pentru a te ascunde și nu vei mai trage atât de multe cărți.

Lupta se face prin cărți. Nu sunt necesare zaruri, deși un zar cu 6 fețe este inclus pentru a rezolva unele dintre mutările paznicilor. Vei păstra cărțile pentru mutare sau pentru a ataca? Cine riscă cel mai mult are șansa pentru cea mai mare recompensă!