Betrayal at House on the Hill 2nd Edition

Disponibil la comanda

199 RON  179 RON
Economisesti: 20 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMajor
TematicaAventura
Explorare
Horror
MecaniciCooperativ
Eliminarea jucătorilor
Joc pe echipe
Puteri diferite ale jucatorilor
Role playing
Tabla modulara
Zaruri
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Avalon Hill (Hasbro)
  • Pret final(excluzand transportul)

Betrayal at House on the Hill mărește rapid supansul și nerăbdarea pe măsură ce jucătorii explorează o casă bântuită concepută de ei înșiși, întâlnind pe drum spirite și semne înfricoșătoare care le vor decide soarta. Cu un timp de joc estimat de o oră, Betrayal at House on the Hill este ideal pentru petreceri, întruniri de familie și distracție cu prietenii.

Betrayal at House on the Hill este un joc ce are tabla de joc formată din plăcuțe care permite jucătorilor să își construiască propria casă bântuită cameră cu cameră, plăcuță cu plăcuță, creând un nou joc incitant de fiecare dată. Jocul este conceput pentru 3-6 jucători, fiecare alegându-și unul dintre cele 6 personaje posibile.

În secret, unul dintre personaje își înșeală grupul, iar cei mai inocenți membri ai grupului vor trebui să înfrângă trădătorul dintre ei înainte de a fi prea târziu! Betrayal at House on the Hill va fi plăcut de orice jucător căruia îi fac plăcere distracția, suspansul și jocul strategic.

Betrayal at House on the Hill include piese de joc detaliate, fișe pentru personaje, figurine de plastic pre-pictate și jetoane speciale, toate ajutând la crearea unei atmosfere înfricoșătoare și un joc rapid.

Premii și nominalizări:
2004 Origins Awards Gamers’ Choice Award Winner
2005 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee
2006 Games 100 Family Game Nominee.