CV

Numar produse:

134 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMinor
TematicaComic
Joc de carti
MecaniciEsti norocos?
Management de carti de joc
Realizare colectii
Tragere de carti
Zaruri
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Granna
  • Pret final(excluzand transportul)

Te-ai gândit vreodată cum ar fi fost dacă ai fi procedat diferit în viața ta? Cum ai fi putut să îți direcționezi viața dacă totul depindea de tine? Poate ai fi devenit un magician sau poate ai fi călătorit în jurul lumii? Sau poate te tentau marile companii și țelul tău ar fi fost să câștigi un milion de dolari?

”CV” înseamnă curriculum vitae (adică rezumatul viații), iar în jocul de zaruri și cărți CV vei conduce un personaj prin întreaga sa viață, făcând alegeri privitoare la prieteni, relații, slujbe și activități. Totul e posibil: job-ul visurilor tale, noi relații și abilități. Poți fi oricine îți dorești!

Jocul este constituit precum cel de Yahzee cu aruncare de zaruri și sistemul de re-aruncare. Pe zarurile lor, jucătorii încearcă să realizeze seturi de simboluri care să le permită să cumpere cărți; în fiecare rundă aceste căți îți oferă beneficii de un fel sau altul, cum ar fi noi simboluri și abilități speciale. La finalul jocului, fiecare tip de carte aduce puncte pentru jucători.


Conținut:
- 87 cărți
- 7 zaruri
- 1 tablă de joc
- 49 tokens
- carnețel
- creion
- regulament


Comentarii curente: 1