Dungeon Petz

Numar produse:

219 RON  199 RON
Economisesti: 20 RON 

In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)90
Dependent lingvisticIndependent
TematicaFantasy
MecaniciLicitatie
Management de carti de joc
Plasare de oameni
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Z-Man Games
  • Pret final(excluzand transportul)
Descarca regulament:Engleza

Devino conducătorul unei familii de drăcușori care a început o afacere nouă: creșterea și vânzarea de animale/creaturi de companie. Sună simplu și fără probleme?
Ei bine, poate am uitat să menționăm că aceste animale/creaturi de companie sunt pentru Lorzii Temnițelor. Asta înseamnă monștrii magici, jucăuși și câteodată supărați ce au nevoie constantă de atenție și chiar în momentul în care vrei să faci o demonstrație cu abilitățile lor, ei sunt bolnavi sau își fac nevoile. Câteodată ești chiar bucuros că ai scăpat de ei a€“ dar profitul este incredibil.

Dungeon Petz a€“ este un joc de sine stătător situat în universul Dungeon Lords creat din jocul ce îi poartă numele. Jocul e format din mai multe ture în care jucătorii folosesc un mecanism de plasare de oameni ciudat (jucătorii prepară simultan diferite grupuri de drăcușori pentru a juca mai repede decât alții). Cu aceștia se pregătesc pentru treaba de loc ușoară de a crește pui de creaturi și a le satisface diferitele dorințe reprezentate de cărți. Toate acestea pentru a-i putea vinde drept creaturi înfricoșătoare Lorzilor Temnițelor. Între timp ei au grijă și de varietatea de competiții în care trebuie să se laude cu creaturile lor, punctând în plus.

Premii și Nominalizări:

2012 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee
2012 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee
2012 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee
2012 Gra Roku Game of the Year Nominee
2012 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee
2012 JoTa Best Gamer Game Nominee