Escape from the Aliens in Outer Space

Disponibil la comanda

84 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Italiana
Engleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)20
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciJoc pe echipe
Miscare pe tabla
Utilizare hartie si creion
TematicaHorror
Joc de petrecere
S.F.
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Cranio Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Escape from the Aliens in Outer Space este un joc de cărți bazat pe strategie și cacealma care are loc pe o navă spațială de cercetare, puternic avariată. Sistemele de la bord au cedat, aruncând nava în întuneric. Dar, și mai rău: o misterioasă boală extraterestră a ajuns la bord și transformă echipajul uman în monștri îngrozitori!

Echipajul care a mai rămas încearcă cu disperare să își salveze viețile evadând de pe nava în derivă, dar în întuneric pândesc extratereștri... înfometați după carne de om.
Jocul este jucat pe o hartă construită din hexagoane care reprezintă nava spațială. Fiecărui jucător îi este dat o fișă cu harta și un creion. Fișele trebuie să fie din aceleași zone, fiecare zonă având propriul nume specific.

Începând cu primul jucător și continuând în sensul acelor de ceasornic, fiecare tur fiecare jucător trebuie să facă o mișcare. Pentru asta el trebuie să scrie pe harta sa coordonatele sectorului în care se mută. De fiecare dată când mută în sectoarele gri (periculoase), trebuie să tragă o carte: ele fac jucătorii să le spună altora poziția lor sau să mintă, depinzând de cartea trasă. Fiecare carte este ținută secret.

Obiectivul oamenilor este de a se salva de extratereștri (“Escape from the Aliens in Outer Space”) folosind trapele de evacuare. Obiectivul extratereștrilor este de a vâna oamenii. Identitatea fiecărui jucător și poziția sa este ținută secretă: va trebui să interpretezi mișcările și purtarea celorlalți pentru a afla cine și unde se află cu adevărat.


Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...