Letters from Whitechapel Revised Edition

Numar produse:

234 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)120
Dependent lingvisticIndependent
MecaniciDeductie
Introducerea de unitati in secret
Joc pe echipe
Memorare
Miscare pe tabla
TematicaCacealma
Crima/Mister
Deductie
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Fii pregătit să intri în districtul sărac și mohorât Whitechapel din Londra anului 1888 – scena crimelor misteriosului Jack Spintecătorul – cu aleile sale aglomerate și mirositoare, pungași, negustori care țipă, copii murdari îmbrăcați cu cârpe care cerșesc prin mulțime bani și prostituate – numite „jalnicele” – la fiecare colț de stradă.

Jocul Letters from Whitechapel care se joacă în 90-150 de minute duce jucătorii exact acolo. Un jucător este Jack Spintecătorul, scopul lui fiind să ia 5 victime înainte să fie prins. Ceilalți jucători sunt detectivi polițiști care trebuie să coopereze pentru a-l prinde pe Jack înainte de sfârșitul jocului. Tabla de joc reprezintă zona Whitechapel din timpul lui Jack Spintecătorul și este marcată cu 199 de cercuri numerotate, legate unele de altele prin linii punctate. În timpul jocului, Jack Spintecătorul, Polițistul și Jalnicele sunt mutate pe liniile punctate ce reprezintă străzile din Whitechapel. Jack se mută pe ascuns printre numere, în timp ce polițiștii se mută în patrulare între trecători, iar Jalnicele se mută singure printre cercurile numerotate.

În ediția revizuită a jocului Letters from Whitechapel, multe componente au fost îmbunătățite față de ediția anterioară, bazate pe comentariile și criticele jucătorilor din întreaga lume.
Panoul Jack the Ripper: Folosința lui este îmbunătățită. Harta este mai mare, iar tabelul de jetoane de Mutări Speciale este acum pe ea, așa că jucătorii nu mai sunt nevoiți să se uite în regulament. Noul design fizic permite panoului să stea de unul singur și să protejeze mai bine informațiile secrete ale lui Jack de ceilalți jucători.

Jetoane din lemn: Prin folosirea continuă a jetoanelor de Patrulă, Femei și Timpul crimei, ele pot deveni însemnate. Acum ele sunt făcute din lemn pentru a fi mai rezistente la uzură.
Marcajele: Unele dintre discurile de plastic sunt acum de culori diferite pentru a le face să iasă în evidență mai mult pe tabla de joc. Marcajele de Indicii sunt acum galbene iar cele de Indicii false sunt albastre.

Scrisori: Efectele Scrisorilor sunt acum descrise în detaliu pe Scrisori, așa că jucătorii nu vor mai fi obligați să se uite în regulament în timpul jocului.
Regulament: Regulile jocului sunt nemodificate, dar erata oficială a fost integrată în acesta.


Comentarii curente: 1